Docent techniek Drenthe Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Docent techniek Drenthe Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Voor ons vaste team van onderwijs toppers zijn wij op zoek naar een docent techniek die zijn/haar leerlingen op een inspirerende en creatieve manier wil begeleiden in het ontdekken van de wondere wereld van techniek. Je bent iemand die buiten de gebaande paden durft te denken en het onderwijs op een originele manier wil benaderen.

Als docent binnen Maandag® krijg je een (vast) contract en alle voordelen die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s zoals gezellige uitjes en een Maandag® Academy waar je verschillende verdiepende trainingen kan volgen. Daarnaast gaan we samen opzoek naar dé school die goed bij jou als docent past. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou? Solliciteer en ik zal je alles vertellen.

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform de CAO van het Voortgezet Onderwijs met een minimum van €3301,00 en een maximum van €5862,00 bruto o.b.v. 40 uur;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en pensioenopbouw;
 • Uiteraard word je door betaald tijdens de schoolvakanties en krijg je vakantiegeld;
 • Een kilometervergoeding van €0,23 cent per kilometer zonder maximum;
 • Persoonlijke begeleiding vanuit mij en de accountmanager;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen middels onze in-house Academy bij Maandag®.

Functie eisen

 • Eerste of tweedegraadsbevoegdheid, of in opleiding tot docent techniek;
 • Recente werk- en/of stage ervaring als docent techniek;
 • 0,2 tot 1 FTE;

Over het bedrijf

Bij ons vind je diverse scholen en stichtingen in Groningen en Drenthe in het netwerk, van dorpsscholen tot stedelijke scholen, en van Montessori tot Daltononderwijs. We helpen je graag bij het vinden van de school waar je als docent techniek goed kunt gedijen. Wil je eens nieuw onderwijsconcept proberen? We kijken samen naar de mogelijkheden. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent techniek Drenthe die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Techniek
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)0 – 40
Contactgegevenssascha.blok@maandag.nl , 657390160 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108181578?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.