Docent Trainer Rijksuniversiteit Groningen 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Docent Trainer Rijksuniversiteit Groningen 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Docent/trainer Persoonlijke en Professionele Vaardigheden (0,6-0,8 fte) (V24.0247)

Functieomschrijving

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen zoekt een docent/trainer Persoonlijke en Professionele Vaardigheden. De faculteit verzorgt onderwijs aan circa 7.000 studenten die samen met de ongeveer 500 stafleden een informele, persoonlijke en inspirerende academische gemeenschap vormen. De faculteit vormt een ambitieuze, open en dynamische werkomgeving en stimuleert haar staf om te innoveren. De faculteit biedt 21 geaccrediteerde opleidingen, is AACSB en EQUIS-geaccrediteerd en behoort daarmee tot de top 1% business schools in de wereld. Het Professional Skills Team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van onderwijs om studenten te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele vaardigheden. Het team werkt hierin nauw samen met de opleidingen.

Als docent/trainer ben je lid van het Professional Skills Team, dat momenteel uit 8 docenten/trainers bestaat. Het onderwijs waar dit team verantwoordelijk voor is, draagt bij aan het aanleren van een reflectieve houding van de student, het ontwikkelen van essentiële professionele vaardigheden waardoor de employability van studenten wordt vergroot. Het Professional Skills Team werkt in nauwe afstemming met de wetenschappelijk directeur 'Career Services & Corporate Relations' aan verdere professionalisering van het onderwijs in academische vaardigheden binnen de faculteit.

Als docent/trainer verzorg je en evalueer je academisch onderwijs in nauwe samenwerking met inhoudelijke vakdocenten van de faculteit. Dit onderwijs betreft met name trainingen in professionele en (inter-)persoonlijke vaardigheden, waaronder presenteren, interviewen, onderhandelen, projectmanagement, effectief samenwerken in heterogene groepen, omgaan met weerstand, kritisch denken, zelfreflectie, en zelfmanagement. Je bent tevens betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe trainingen. Ook hoort de begeleiding van het leerproces dat studenten doorlopen tijdens een (buitenlandse) stage of praktijkonderzoek tot het takenpakket.
De trainingen zijn zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Je bent in staat inclusief en interactief onderwijs te verzorgen en de trainingen af te stemmen op de behoeften van de deelnemers en opleidingen.

Functie-eisen

 • relevante academische masteropleiding
 • ervaring in het verzorgen, evalueren en afstemmen van vaardigheidstrainingen
 • aantoonbare professionele opleiding en ontwikkeling als trainer/docent
 • goede didactische vaardigheden, blijkend uit een Basiskwalificatie Onderwijs of de bereidheid om die te verwerven
 • organisatorische kwaliteiten (in staat om trainingen te organiseren) en communicatieve kwaliteiten, blijkend uit een goede samenwerking met collega's binnen en buiten het eigen team
 • in staat om zelfstandig én in teamverband effectief te werken
 • uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
 • ervaring en affiniteit met het werkgebied waarin afgestudeerde Bedrijfskundigen, Economen en Econometristen werken.

Organisatie

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten

 • een salaris afhankelijk van ervaring en opleiding van minimaal € 3.226,- (schaal 10) tot maximaal € 5.929,- (schaal 11) bruto per maand bij volledige werktijd
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen, en deelname in het pensioenfonds voor medewerkers
 • een positie voor 0,6-0,8 fte voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid op een vast dienstverband na gebleken geschiktheid en afhankelijk van organisatorische ontwikkelingen.

Ingangsdatum: augustus of september 2024

Een assessment in de vorm van het verzorgen van een training kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

De Rijksuniversiteit Groningen vindt sociale veiligheid belangrijk. We streven ernaar een universiteit te zijn waar medewerkers en studenten zich gerespecteerd en thuis voelen, ongeacht verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit.

Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/nl/sollicitatiecode
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Nederlands
Indicatie salaris (min – max]3226 – 5929
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.rug.nl/about-ug/work-with-us/job-opportunities/?details=00347-02S000ARPP

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.