Ervaren leerkracht basisonderwijs Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Ervaren leerkracht basisonderwijs Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Word jij onze nieuwe "Ervaren leerkracht basisonderwijs"?

Als docent bij Maandag® in Groningen en Drenthe sta jij open voor een nieuw avontuur. Vanuit een (vast) dienstverband kun jij verschillende opdrachten vervullen binnen het onderwijs binnen Groningen en Drenthe. Je vind het leuk om gedurende het jaar op verschillende scholen voor een langere periode aan de slag te gaan. Ook een opdracht voor een langere termijn behoort tot de mogelijkheden.

Samen met je collega leerkrachten zet jij je dagelijks in voor de ontwikkeling van het kind. Via Maandag® werken betekent dat jij veel ervaringen gaat opdoen binnen het basisonderwijs. Zo kan het voorkomen dat je bij jouw eerste school een combinatiegroep in de bovenbouw les geeft. Loop deze opdracht weer af? Geen zorgen, wij zoeken een nieuwe leuke opdracht voor jou. Dit gaat altijd in overleg met jouw wensen en ambities binnen het onderwijs. Je vind het leuk om op deze manier verschillende scholen te zien. Dit betekent ook dat je verschillende soorten onderwijs gaat tegen komen. Je vind het makkelijk om je snel dingen eigen te maken. Ook als je er even niet uitkomt ben je niet bang om vragen te stellen aan je collega's op de school. Natuurlijk staan wij ook altijd voor je klaar voor vragen en natuurlijk met koffie als je bij ons op kantoor komt. Naast dat wij het stuk begeleiding belangrijk vinden, vinden we ontwikkeling ook belangrijk. Daarom hebben wij een Maandag® Academy waarin verschillende cursussen en trainingen te volgen zijn.

Ben jij toe aan de volgende uitdaging? Dan zijn wij bij Maandag® op zoek naar jou!

Wat kan jij van ons verwachten?

 • We belonen jouw inzet met een salaris op basis van onderwijsschalen LB of LC, (€3.301 en €5.862) inschaling o.b.v. opleiding en ervaring;
 • Bovenop je maandsalaris kun je rekenen op een extra 13e maand, vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Flexibele zekerheid met een (vast) dienstverband;
 • Een heldere en transparante vorm van communicatie;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer (onbeperkt);
 • De kans om trainingen en opleidingen te volgen via onze Maandag® Academy zodat je jouw onderwijsvaardigheden kunt blijven verbeteren.

Solliciteer direct hieronder of neem contact met mij op. Vragen? Bel op 06-16150203. Mailen mag ook naar emma.vanseventer@maandag.nl.

Functie eisen

Jij bent de leerkracht die het volgende bezit:

 • Je hebt een PABO diploma
 • Sterke pedagogische vaardigheden
 • Flexibele instelling
 • Beschikbaar voor 20 tot 40 uur in de week (uren bespreekbaar)

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ik kijk uit naar jouw sollicitatie.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Ervaren leerkracht basisonderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGroepsleerkracht Basisonderwijs
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 40
Contactgegevensemma.vanseventer@maandag.nl , 31616150203 https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216543?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.