Schoonmaak Medewerker Atalian 18-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Schoonmaak Medewerker Atalian 18-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen als schoonmaak medewerker?

Hé Pietje Precies, kom je ons helpen bij de schoonmaak van dit kantoor in Groningen?

Is het bij jou thuis altijd spik en span? Ben je een echte vlekkenspotter die niet kan stoppen met poetsen? Dan is werken in de schoonmaak echt iets voor jou! Word jij onze nieuwste ATALIAN'er?

 • Locatie: Groningen
 • Soort werkplek: Kantoor
 • Werkdagen: Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 08:45 uur. In totaal 8,75 uur per week.
 • Werkzaamheden: Schoonmaken van algemene ruimtes, gangen en sanitaire ruimtes.

Wat breng je mee?

Het Floreshuis is een locatie waar nieuwe collega's worden opgeleid en getraind om als schoonmaakmedewerker aan de slag te gaan. Jij begeleidt deze nieuwe medewerkers. Ervaring in de schoonmaak is een vereiste. Heb je het certificaat basisvakopleiding schoonmaak behaald? Dan is dat helemaal super! Zo niet? Geen probleem, deze kan je bij ons behalen.

Daarnaast is de Nederlandse taal een vereiste, dit omdat je in contact staat met de klant en met medewerkers die je begeleid in werk en taal.

Heb je ambitie om door te groeien? Doordat wij een groeiende organisatie zijn heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen en veel te leren.

Je krijgt een contract met uiteraard een goed salaris tussen de €13,42 en €14,78 bruto per uur. Als je 19 jaar of jonger bent kom je in de jeugdschaal tussen €10,37 en €11,66 bruto per uur en een goede pensioenregeling maar daarnaast hebben we nog meer te bieden:

 • Je wordt binnen één jaar aangemeld voor de basisvakopleiding en hebt de mogelijkheid om andere vakgerichte opleidingen te volgen;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk (38 uur);
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding (volgens CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
 • Eindejaarsuitkering van 5% als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
 • En een heleboel leuke collega's!

Wie zijn wij?

Wij zijn ATALIAN. Elke dag weer zijn wij, meer dan 2500 collega's sterk, actief door heel Nederland. Wij organiseren facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering en receptiediensten. Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ons ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen plek voor je, bij ons ben je ook nog eens helemaal op je plek. Want al onze mensen, dat ben jij, dat zijn wij, samen, met zijn allen.
ATALIAN. Met de beste mensen!

Ben je enthousiast geworden?

Fijn! Want wij willen je heel graag leren kennen! Solliciteren kan via de link. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met of Daan Tellman via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchoonmaakmedewerker Hotel
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)9 – 9
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijatalian.nl/vacatures/vacature-schoonmaak-kantoor-groningen-395147-11.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.