HR-Manager Enshore 24-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. HR-Manager Enshore 24-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

9

Locatie: Groningen (hybride)

Uren: 32-40

Salaris: -

Fulltime

Parttime

Lijkt Enshore je een tof bedrijf om te werken maar zie je jouw vacature er momenteel niet tussen? We zijn altijd benieuwd naar ondernemende talenten met nieuwe inzichten! Wij zien graag jouw CV + motivatie tegemoet.

Over ons

Enshore ondersteunt bij het beheren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Vanuit verschillende focusgebieden zetten we kennis en technologie in om onze klanten efficiënter en veiliger te laten werken. Zo helpen we onze klanten bij het gebruik van ERP-technologie, het doorontwikkelen van bedrijfsapplicaties en IT-security.

Bij Enshore geloven wij dat iedereen de ruimte moet krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom krijg je bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We werken in kleine teams die zelf bepalen welke koers ze varen. Met gedeelde passie en drijfveren brengen we mensen met verschillende achtergronden bij elkaar. Dit zie je terug in onze open cultuur en informele werksfeer. Alle Enshorianen werken samen zodat onze klanten meer waarde uit hun technologie halen.

Hi! Mijn naam is Nathalie, HR-manager bij Enshore. Denk jij dat wij jouw talent niet moeten laten schieten? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact met mij op via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://enshore.nl/jobs/open-sollicitatie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.