Teammanager Careander 25-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Teammanager Careander 25-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werk- en Dagactiviteiten

Solliciteren

Word de drijvende kracht achter meerdere teams als , waarbij je niet alleen leidt, maar ook inspireert en vernieuwt. Je krijgt de kans om te stimuleren, faciliteren en nieuwe visies op werk- en dagactiviteiten te implementeren. Bouw jij mee aan nieuwe kansen en mogelijkheden voor onze teams en cliënten?

't Harde, Elburg, Nunspeet

Petra Steunebrink | | Eline de Craen | via

Reageer direct

Werk- en Dagactiviteiten

Solliciteren

Word de drijvende kracht achter meerdere teams als , waarbij je niet alleen leidt, maar ook inspireert en vernieuwt. Je krijgt de kans om te stimuleren, faciliteren en nieuwe visies op werk- en dagactiviteiten te implementeren. Bouw jij mee aan nieuwe kansen en mogelijkheden voor onze teams en cliënten?

't Harde, Elburg, Nunspeet

Petra Steunebrink | | Eline de Craen | via

Reageer direct

Vragen? Neem contact met ons op

Careander is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Op ruim 30 woon- en werklocaties wordt dagelijks gewerkt om mensen het leven te laten leiden wat bij hen past.

 • 32 - 36 uur per week
 • FWG 60 tussen de €3768,00 en €5477,00 bij een 36-urige werkweek
 • Reageer t/m 12-05-2024

Werk- en Dagactiviteiten

32 - 36 uur per week

Jij bent…

Een gedreven manager met een vernieuwende blik op werk- en dagactiviteiten. Samen met de teams waar jij leiding aan gaat geven, ga je toekomstgericht aan het werk. Jij overziet het grote geheel en denkt graag mee over verdere ontwikkeling van werk- en dagactiviteiten. Jouw benadering is stimulerend, motiverend en je werkt vanuit vertrouwen. Je denkt vanuit mogelijkheden en kansen voor cliënten en medewerkers, vindt het leuk om commerciële diensten te ontwikkelen en weet met jouw bedrijfsmatige kennis en ervaring deze goed te benutten. Daarbij ben je goed in delegeren. Je staat stevig in je schoenen en hebt zin om met ons mee te lopen de toekomst in.

Wat ga je doen?

Je geeft als leiding aan meerdere teams, die op weg zijn in de ontwikkeling naar taakvolwassen teams. Je stimuleert en faciliteert de teams met als doel dat medewerkers gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor een goede ondersteuning aan onze cliënten, in afstemming met hun verwanten. Daarnaast ontwikkel je de commerciële diensten door en implementeer je de vernieuwde visie op werk- en dagactiviteiten. Ook neem je deel aan diverse overlegvormen en lever je een bijdrage aan het beleid binnen Careander.

Je stuurt de teams aan vanuit de missie, visie en strategische koers van Careander. We werken vanuit de driehoek cliënt, verwant/ vertegenwoordiger en begeleider. De kwaliteit van ondersteuning is afhankelijk van de samenwerking binnen deze driehoek. De teams zijn hiervoor verantwoordelijk, als heb je hierin een motiverende, aanjagende rol en ben je hiervoor eindverantwoordelijk.

Jij kunt de identiteitsgebonden organisatie op christelijke grondslag inspireren. Je faciliteert medewerker, client en verwant om aan de identiteit van de locaties vorm en inhoud te geven.

Waar ga je dit doen?

Je gaat dit doen voor verschillende werk- en dagactiviteitenlocaties binnen Careander in 't Harde, zoals Shalom, Trefpunt, De Werkboerderij in 't Harde, Net effe anders in Elburg, Evelief in Nunspeet en Jobcoaching regio Noord. Naast het aansturen van de teams, lever je ook een bijdrage aan diverse projecten binnen Careander.

Wat breng je mee?

'Verantwoordelijk, professioneel en samen' zijn onze waarden, waaraan jij je kunt verbinden. Je hebt ruime ervaring met het aansturen en faciliteren van teams en het inzetten van talenten. Richting geven, faciliteren, aanmoedigen en verbinden zijn voor jou vanzelfsprekend. Naast deze praktijkervaring heb jij een afgeronde HBO-managementopleiding. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, bent daadkrachtig en kunt goed netwerken en schakelen tussen diverse aandachtsgebieden. Ervaring in de directe zorg is een pré.

 • Je komt te werken in een organisatie met in totaal c.a. 850 medewerkers. Medewerkers ervaren betrokkenheid naar elkaar en vinden de korte lijntjes prettig (terug te lezen in ons medewerker onderzoek).
 • Een jaarcontract van 32 uur per week (met uitzicht op een vast contract);
 • Salaris volgens de cao-gehandicaptenzorg in FWG 60 (per 1 juni tussen de €3768,00 en €5477,00 bij een 36-urige werkweek);
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsregeling, tablet/laptop en fiscale uitruil reiskosten), een goede pensioensregeling en keuze uit aanvullende collectieve zorgverzekeringen.

Careander

Careander biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Met elkaar dragen we er zorg voor dat cliënten in staat zijn de regie over hun eigen leven te voeren. Ieder vanuit zijn of haar expertise. We stimuleren elkaar en dagen uit om te groeien. De teams ondersteunen onze cliënten bij wonen en dagactiviteiten. Ook vindt er ambulante ondersteuning plaats.

Wij verwachten van medewerkers dat zij de visie en de christelijke identiteit van Careander van harte onderschrijven. Voor onze nieuwe missie, visie en strategie of meer informatie verwijzen we je graag naar: https://www.careander.nl

Zin om bij Careander aan de slag te gaan?

Laat dan via de knop "reageer direct" jouw cv en motivatie achter. Laat ons in jouw motivatie weten wat jou drijft om bij Careander te willen werken. Het opvragen van een VOG en referentiecheck zijn onderdeel van de procedure.

 • De reactietermijn is vanwege Hemelvaart en de meivakantie tot en met 12 mei aanstaande.
 • De briefselectie vindt plaats op maandag 13 mei .
 • De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmorgen 15 mei in Harderwijk.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met Petra Steunebrink, Wonen, , Werk- en Dagactiviteiten of Eline de Craen, Directeur Zorg, Ondersteuning en Behandeling, via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelClient Team Manager
Indicatie salaris (min – max]3768 – 5477
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careander.nl/vacatures/teammanager-2931/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.