Incidentiele Hulp Stichting Domies Toen 23-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Incidentiele Hulp Stichting Domies Toen 23-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Domies Toen zoekt incidentiele hulp op diverse klussen.

  • Hoofdstraat 76, Pieterburen

  • Korte klus

  • Iedereen

Domies Toen is een botanische tuin in Pieterburen. Deze tuin in Engelse landschapsstijl, staat bekend om zijn collectie vroegbloeiende stinzeplanten. De tuin is van april tot oktober geopend.

Tijdens het tuinseizoen is de tuin op zoek naar: klussers, kassa medewerkers, gastvrouwen en heren, ondersteuners van activiteiten, rondleidingen geven, mee organiseren van activiteiten zoals de Grote openingen van 19 april a.s. en 1 juni de vriendendag van de botanische tuin.

De activiteiten zijn hoofdzakelijk in het weekend. De wens is om deze activiteiten uit te breiden naar door de weeks, om themabijeenkomsten te organiseren, zoals een geuren route voor (dementerenden) ouderen.

Vaardigheden en kwaliteiten

Het bestuur zoekt mensen die enthousiast zijn, zelfstandig en in teamverband kunnen werken. Kennis over planten is niet nodig.

Het rooster van activiteiten en klussen zal per kwartaal met elkaar ingevuld worden, zodat je zelf kan bepalen wanneer je wel en niet aanwezig kan zijn.

Activiteiten

Buitenwerk en tuinwerk, Educatief werk, Gastheer- en gastvrouwschap

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

In 2019 leek het erop dat Domies Toen geen bestaansrecht meer had, omdat de subsidiekraan dicht ging. Vele mensen vonden dat dit niet mocht gebeuren en hebben de schouders eronder gezet. Het nieuwe (vrijwillige) bestuur heeft de tuin weer op de kaart gezet en zoekt nu vrijwilligers die hun willen steentje willen bijdragen om deze unieke plek in het noorden van Groningen te behouden en bezoekers te informeren en gastvrij te ontvangen.

U werkt in een leuk team, die kennis en ervaring hebben. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd en het is mogelijk om het werk in te roosteren wanneer het u uitkomt.

Locatie

Pieterburen

Website

  • www.domiestoen.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWethouder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHoreca
LocatiePieterburen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl/vacatures/domies-toen-zoekt-incidentiele-hulp-op-diverse-klussen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.