Supervisor Randstad 29-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Supervisor Randstad 29-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Voor de Belastingdienst in Groningen zijn wij op zoek naar een supervisor voor de BelastingTelefoon. Ben jij mensgericht en heb jij ervaring met het aansturen van een team in een klantenservice omgeving? Dan is deze vacature wat voor jou!

wat bieden wij jou
 • €2945 - €3954 bruto per maand (o.b.v. 36 uur)
 • Contract voor een jaar
 • 32-36 uur per week
 • OV wordt 100% vergoed
 • Ontwikkeling van jouw team en jezelf!
 • Goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering
wie ben jij

Als supervisor ben je iemand die mensen kan inspireren. Je bent zelfverzekerd en gaat lastige onderwerpen niet uit de weg. Dankzij jouw organisatiesensitiviteit en scherp gevoel voor verhoudingen navigeer je gemakkelijk binnen een politiek gestuurde organisatie.

Veranderingen schrikken je niet af. Je toont initiatief en flexibiliteit in het omgaan met nieuwe ontwikkelingen. Als supervisor ben je goed in het plannen en organiseren van je werkzaamheden. Je bent iemand die daadkrachtig beslissingen weet te nemen. Jouw focus ligt op het mensgerichte. Ook het behalen van resultaten is belangrijk. Hierbij verlies je nooit het belang van de relaties uit het oog.

 • je hebt minimaal een mbo 4 diploma, liefst richting management of HR;
 • je hebt ervaring als leidinggevende of als supervisor bij voorkeur in een KCC;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • kennis en ervaring met workforcemanagement (WFM) en CC pulse is een pré.
wat ga je doen

Als supervisor bij de Belastingdienst speel je een cruciale rol in het regelen van de veranderingen. Je hebt een duidelijke visie op de toekomst van de Belastingdienst en de bijbehorende dienstverlening. Hierdoor werk je naadloos samen met diverse betrokkenen. Je bent goed in het luisteren naar de verschillende belangen binnen de organisatie.

In jouw rol van supervisor werk je samen met collega’s aan de kwantitatieve en kwalitatieve inzet en targets van medewerkers van de BelastingTelefoon. Daarvoor motiveer en coach jij als leidinggevende je medewerkers en stimuleer je ze in hun ontwikkeling en groei. Dat doe je bijvoorbeeld door gesprekken mee te luisteren en je bevindingen vervolgens te bespreken.

Jouw doel? Het creëren van uitstekende dienstverlening op de afdeling. Daarbij zet je de resultaten helder uiteen.

 • het volgen van prestaties en ontwikkelingen van informanten in het team;
 • het houden van start-, voortgangs-, en functioneringsgesprekken met informanten;
 • het proactief signaleren van knelpunten in bestaande processen.
waar ga je werken

De BelastingTelefoon vormt het gezicht en het belangrijkste aanspreekpunt van de Belastingdienst. Hier kunnen zowel burgers als bedrijven terecht met allerlei vragen over het belastingsysteem en voor hulp bij hun belastingaangifte.

De Belastingdienst heeft een groot personeelsbestand van 30.000 mensen, verspreid over het hele land. Deze medewerkers hebben als taak om belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, innen en controleren. Bovendien houden ze zich bezig met het opsporen van fraude, uitvoeren van douanetaken en verzorgen ze de uitbetaling van voorlopige teruggaven en toeslagen voor huur, zorg en kinderopvang. Het personeel werkt in teams en beschikt over uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus, met als gezamenlijk doel het verlenen van diensten aan miljoenen burgers en bedrijven.

 • fijne werksfeer binnen de overheid;
 • mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en workshops;
 • je vaste contactpersoon is Manon;
 • 8,33% vakantiebijslag;
 • 8,3% eindejaarsuikering.
sollicitatie

Wil jij meer informatie over de vacature? Of ben jij de juiste kandidaat? Solliciteer dan snel en wij nemen contact met je op.

Reageren kan tot 10 mei

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAudit Supervisor
Indicatie salaris (min – max]3954 – 3954
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensbelastingdienst.leeuwarden@nl.randstad.com , 06-16121201 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/HkdwgFH21OYnQH2mykin

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.