Junior Datamonteur met Opleidingstraject TTNoord 04-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Junior Datamonteur met Opleidingstraject TTNoord 04-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Wij zoeken jou!

Dankzij ons succes zijn we continu op zoek naar uitbreiding van onze teams. Heb je nog niet de gevraagde opleiding genoten? Wij hebben onze eigen TTNoord academy, waarmee we de kneepjes van het vak en de laatste technologieën leren. Motivatie om te leren is dan ook belangrijker dan wat je al kan.

Goed gereedschap

Goed gereedschap maakt werken plezierig. Wij zijn infra professionals en werken alleen met de beste recente gereedschappen. Dit stralen wij ook uit naar onze klanten.

Een eigen bedrijfsauto

Ons wagenpark bestaat uit goede, comfortabele en zuinige bedrijfsauto's. Wist je dat we richting 2025 ons hele wagenpark gaan verduurzamen naar elektrisch?

Infrastructuur installateur 2.0

Wij bouwen aan de digitale infrastructuren van de toekomst. Daarom hebben we het afgelopen jaar ons bedrijf zoveel mogelijk digitaal ingericht, met online werkbonnen, online planningen en goede devices.

Goede voorwaarden

Bij goede medewerkers horen vanzelfsprekend goede voorwaarden. Bij TTNoord ontvang je maandelijks netjes op tijd je salaris en zijn ook je secundaire voorzieningen goed geregeld!

Staat jouw profiel er niet bij? We denken graag met je mee hoe we een passende rol voor jouw kunnen vinden. Stuur je CV vrijblijvend naar . Laten we samen groeien!

Junior datamonteur met opleidingstraject

 • Groningen
 • Vanaf €2475,- per maand
 • 38 uur per week

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie als (junior) Datamonteur binnen een snelgroeiende organisatie?

Installatieverantwoordelijke Hoogspanning

 • Groningen
 • Vanaf €4500,- per maand
 • 40 uur per week

Heb jij ervaring met elektrotechnische installaties, in het bijzonder op gebied van hoogspanning?

Financieel administratief medewerker

 • Groningen
 • Vanaf €2600,- per maand
 • 24 uur per week

Heb jij ervaring in een administratieve functie en wil jij een volgende stap maken? Ben je er aan toe om zelfstandig te werken en tegelijk een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een leuk, groeiend en klein team?

TTNoord Academy

De wereld om ons heen veranderd snel en daarom is het nodig bij te blijven. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar de TTNoord academy, veelal samen met onze partners. Soms zijn er ook medewerkers die goede ideeën hebben om het project te versimpelen, versnellen of te verbeteren. Tijdens de academy's word ook aandacht besteed aan gemaakte fouten en incidenten, zodat we kunnen helpen de foutkans of faalkans in de toekomst te verkleinen!

komt graag met je in contact!

van Dijk - Managing Director

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDatamonteur
Indicatie salaris (min – max]2475 – 2475
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://ttnoord.com/werkenbij/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.