Technische Installaties Installatiebedrijf Lanting 10-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Technische Installaties Installatiebedrijf Lanting 10-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

24 uurs service

  • Lanting Technische Installaties

Elektrische installaties

Wij verzorgen uw elektrische installaties

27

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en daarmee kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van elektrische installaties. Met het gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparaten neemt het stroomgebruik in de meeste huishoudens enorm toe. Kan uw huidige meterkast dit allemaal aan? Voldoet uw huidige meterkast nog wel aan de veiligheidseisen? Het is belangrijk dat dat hier een keer door een professional naar wordt gekeken. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn en de installaties eens goed bekijken. Alle elektrische apparaten kunnen door ons bekeken worden.

Onze diensten

Wij kunnen u helpen bij de elektrische installaties. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook op het gebied van de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie van dienst zijn. Wilt u ook graag weten wat de kosten zijn en wat wij voor u kunnen doen als het gaat over elektrische apparaten? Laat het ons dan nu weten want wij komen graag naar u toe om alle mogelijkheden te bespreken.

Elektrische installaties

Alles rondom elektrische installaties

Lanting Installatie Technieken heeft voor u een antwoord op alle vragen rondom de elektrische installaties. Wij plaatsen nieuwe meterkasten of verrichten andere werkzaamheden aan uw elektrische installatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Uitbreiding van de meterkast
  • Installeren van wasmachine of vaatwasser
  • Intercom systemen aanleggen
  • Installeren van antenne installaties
  • Beveiligingssystemen installeren

Wij horen graag van u waar u ons voor nodig heeft en dan zijn wij er snel voor u! Het kan zijn dat u snel iemand nodig heeft en ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten want wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Voor meer informatie over de elektrische installaties kunt u bellen naar of u kunt een e-mail sturen naar . Als u wilt weten elke elektrische apparaten beter ingezet kunnen worden dan kunt u dit nu aan ons doorgeven en dan komen wij een kijkje nemen. Wellicht zijn er bepaalde installaties die energiezuiniger kunnen en dan informeren wij u daar graag over! Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en de rest regelen wij voor u.

Onze merken

Wij werken uitsluitend met de beste merken. Op het gebied van elektro techniek werken wij o.a met de merken GIRA, Busch & Jager, Eaton, Hager en Siedle.


  • Kieler Bocht 39, 9723 JA Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Elektrische Installaties
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.lanting-it.nl/elektrische-installaties/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.