Jurist milieu Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Jurist milieu Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Bedrijven en overheden moeten zich houden aan strikte milieu wetgeving om de impact op de natuur en het klimaat te minimaliseren. Als jurist milieu ben jij een belangrijke speler in het beschermen van het milieu en het voorkomen van milieuschade. Als jurist milieu houdt jij je bezig met verschillende werkzaamheden, of het nu gaat om het opstellen van adviezen en contracten op het gebied van milieuwetgeving, het begeleiden van vergunningsprocedures of het oplossen van geschillen.

Jij hebt een uitgebreide kennis van milieuwetgeving en ervaring in het geven van adviezen aan bedrijven en (lokale) overheden op dit gebied. Jij werkt samen met verschillende afdelingen en onderhoudt het contact met externe partijen. Door jouw ervaring ben jij de jurist milieu die duidelijk communiceert en een uitstekend gevoel heeft voor bestuurlijke sensitiviteit.

Via Maandag® krijg jij de kans om jouw kennis en expertise op het gebied van milieu wetgeving toe te passen en verder te ontwikkelen. Hierin ondersteunen wij jou hierin door vakinhoudelijke trainingen en cursussen aan te bieden vanuit onze Maandag® Academy. Jij hebt een oplossingsgerichte instelling, bent proactief en werkt graag samen in een team.

Wat bieden wij?

  • Een maandsalaris tussen de €3.953,33 en €5830,00 bruto per maand obv 40 uur per week
  • Een (vast) dienstverband bij Maandag®
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met onze Maandag® Academy, waar jij vakinhoudelijke trainingen en cursussen in-house kunt volgen
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, of de mogelijkheid tot een leaseauto
  • Persoonlijke contact en (loopbaan) begeleiding door mij als vast contactpersoon bij Maandag®

Heb jij interesse of wil je meer over deze vacature weten? Neem dan contact met mij op via 0616429135 of via annemarie.miske@maandag.nl

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Jij bent in het bezit van een HBO- of WO diploma rechten met specialisatie in milieurecht
  • Jij hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring als jurist milieu bij een gemeente of andere overheidsinstantie
  • Jij hebt een uitstekend gevoel voor politieke en maatschappelijke verhoudingen

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jurist milieu die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3953 – 5830
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensannemarie.miske@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108210575?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.