Rondleider Olympia 02-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Rondleider Olympia 02-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij Cosun Beet Company, een toonaangevend bedrijf gevestigd in Vierverlaten (Hoogkerk), waar miljoenen tonnen suikerbieten worden verwerkt van september tot januari. Tijdens de rondleidingen laat je de bezoekers kennismaken met ons bedrijf en de eindeloze mogelijkheden van de suikerbiet. We streven ernaar om de groenste, meest innovatieve en succesvolste bietenverwerker ter wereld te zijn.

Functieomschrijving

Zoek je leuk werk voor een paar uur per week? Wat dacht je van groepen rondleiden bij een tof, innovatief bedrijf!

Word jij onze nieuwe rondleider? Je krijgt de kans om groepen mensen door onze fabriek te leiden en hen te inspireren. Je vertelt niet alleen over onze machines, maar laat onze bezoekers kennismaken met onze grondstoffen, eindproducten en de rijke geschiedenis van ons bedrijf. Ons publiek is divers, van onze eigen medewerkers en telers tot klanten, studenten en andere relaties. Jouw enthousiasme en aandacht voor veiligheid zijn hierbij cruciaal.

De rondleidingen vinden plaats van september/oktober tot eind december. In de tussenliggende maanden word je klaargestoomd om de rondleiding zelfstandig te kunnen geven zodra het seizoen begint.

Functie-eisen

Als rondleider is jouw vermogen om mensen enthousiast te maken van groot belang. Daarnaast dien je te voldoen aan de volgende criteria:

  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Hoewel de meeste rondleidingen in het Nederlands zijn, kan het voorkomen dat je een rondleiding in het Engels moet geven;
  • In het bezit zijn van een VCA-certificaat of bereid zijn om dit te behalen;
  • Affiniteit hebben met techniek. Je hoeft niet tot in detail te weten hoe de machines werken, maar het is belangrijk dat je in grote lijnen aan de groep kunt uitleggen wat de machines doen. Uiteraard wordt dit vooraf aan jou uitgelegd;
  • Woonachtend in de omgeving Groningen, Assen, Hoogezand, Haren of Roden.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris tussen de 15 en 19,44 per uur;
  • ADV toeslag;
  • Ploegentoeslag (50% voor werken op zaterdag en zondag na 18 uur);
  • Reiskostenvergoeding van 0,22 cent per kilometer.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop hieronder! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Joris via mkb.groningen@olympia.nl of via 06-83290579.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Touroperating
Indicatie salaris (min – max]3293 – 3293
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensj.zijlstra@werk.olympia.nl , Joris Zijlstra onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Hkg4qJH21QbwxH1CunlU

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.