Ledenwerving Vereniging Dorpsbelangen APB 27-12-2023

  1. Vacatures Bedum
  2. Ledenwerving Vereniging Dorpsbelangen APB 27-12-2023

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ledenwerving Vereniging Dorpsbelangen Algemeen Plaatselijk Belang Bedum 18-12-2023

  • Locatie: Bedum

  1. Ledenwerving Vereniging Dorpsbelangen Algemeen Plaatselijk Belang Bedum 18-12-2023

Introductie vacature

Ledenwerving Vereniging dorpsbelangen Bedum

Vereniging dorpsbelangen APB Bedum behartigd de belangen van ons mooie dorp Bedum zo goed mogelijk. De vereniging is voor alle richtingen en stromingen die ons dorp rijk zijn.Wij zij opgericht op 28 oktober 1957. De afgelopen 64 jaar heeft het APB met bewoners en gemeente veel tot stand weten te brengen. Graag zouden we onze activiteiten ook naar de toekomst toe willen borgen.

Nu de gemeente Bedum, als grootste dorp van de gemeente Het Hogeland, is samen gegaan met de Marne, Eemsmond en Winsum is het van nog belangrijker geworden dat wij ons werk, van Bedumers voor Bedumers, dat als een onafhankelijke organisatie kunnen blijven doen.

Het APB Bedum overlegt regelmatig met de dorpencoördinator van Het Hogeland. Erg belangrijk, zeker als er resultaten worden behaald. Ook hier merken wij dat een dorpsbelangenvereniging dingen kan aanbrengen die anders onopgemerkt blijven.

U kunt het werk van het APB Bedum ook steunen door lid te worden van onze vereniging.

onbekend

Functietitel Gemeentesecretaris Algemeen Directeur Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau WO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Overig Locatie Bedum, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.apbbedum.nl/algemeen/ledenwerving-vereniging-dorpsbelangen-bedum/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGemeentesecretaris Algemeen Directeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitbedum.nl/ledenwerving-vereniging-dorpsbelangen-algemeen-plaatselijk-belang-bedum-18-12-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Bedum: