Voorzitter Algemeen Plaatselijk Belang Bedum 16-02-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Voorzitter Algemeen Plaatselijk Belang Bedum 16-02-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Algemeen Plaatselijk Belang Bedum

Bedum gaat voor een hartveilig dorp

Op verzoek van de Bedumers Kees Haaksema en , heeft dorpsbelangenvereniging APB Bedum zich ingezet om Bedum als dorp "hartveilig" in te richten. Daarvoor was het nodig dat er in de 4 rode vlekken nog een AED aangebracht zou worden. In samenwerking en overleg zijn deze 4 x AED aangemeld bij Hartslagnu.nl.

Hartveilig geeft aan dat er in Bedum 4 rode vlekken zijn, waar een AED wenselijk is.

APB Bedum heeft daarop het project beschreven en ingediend bij het dorpsbudget van de gemeente Het Hogeland. Uit het dorpsbudget heeft APB Bedum voor de aanschaf van 4 AED's: € 7.462,64 ontvangen.

Daar zijn de initiatiefnemers en APB Bedum erg blij mee. Zo stellen de bewoners van Waldadrift 100 de facilitaire voorziening beschikbaar. Smidshorn en nog enkele aangrenzende straten zijn bij dit burgerinitiatief betrokken. De AED wordt buiten opgehangen aan de voorgevel. Voor iedereen 24/7 toegankelijk. DE AED is zichtbaar vanaf de openbare weg. Bij eventuele wisseling van eigenaar van het pand, wordt er rekening gehouden met de AED. Deze locatie ligt pal tegenover een speel- en beweegterrein voor kinderen en jongeren, bekend als het Robben - veldje en de Beemerbult. Voor de 3 andere rode vlekken zijn de AED's geplaats aan de Speenkruid 2, de Reiger 34 ingang de reiger, Steenuil 24, ingang Kerkuil. Nu de AED's zijn geplaatst is er op vrijdag 21 oktober een presentatie van de leverancier , waarmee officieel het geheel in bedrijf is. De instructie zal gegeven worden op de parkeerplaats op het Robbenveld tegenover Waldadrift 100.

We hopen de AED's nooit te hoeven gebruiken. Als het nodig is, kan de AED ingezet worden, dan kunnen we de AED binnen de essentiële 6 minuten ter plaatse hebben. Een veilig gevoel in de buurt, dat je weet waar je naar toe komt. We richten ons ook op buurtgenoten die nog niet zijn aangesloten bij Hartveilig. Een instructie 'hoe de AED te gebruiken' is bijgevoegd zodat een ieder hiermee kan werken.

Buurtgenoten rond Waldadrift 100, samen met dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum en in samenwerking met hartslagnu.nl . is het project uitgevoerd.


Written by Voorzitter

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBurgemeester
Indicatie salaris (min – max]7462 – 7462
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.apbbedum.nl/algemeen/bedum-gaat-voor-een-hartveilig-dorp/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Bedum: