Leerling MBO Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 01-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Leerling MBO Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Leerling MBO Verzorgende IG - BBL niveau 3 | Zonnehuisgroep Noord | Zonnehuis Thuis

Is werken in de zorg jou op het lijf geschreven? Zou jij willen doorleren en groeien om jouw ambitie om in de zorg te werken waar te kunnen maken. Wil jij je nóg beter voorbereiden op de toekomst? Dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen. In september starten we met meerdere BBL leer- werkplekken voor de functie van Verzorgende IG! We hebben plekken in al onze wijkteams. Onze 10 wijkteams zijn actief in de regio's Westerkwartier (Zuidhorn, Grootegast, Leek en Marum), gemeente Eemsdelta (Delfzijl, Appingedam, Middelstum en Loppersum) en in de gemeente Midden Groningen (Slochteren - Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer).

Wat ga je doen?

Vanaf september 2024 ga je de opleiding MBO Verzorgende IG volgen bij een regionaal opleidingsinstituut. De duur van de opleiding is circa 2 jaar. Gedurende deze periode ga je 1 dag per week naar school en werk je ca. 3 dagen per week bij één van onze Zonnehuizen of wijkteams in de provincie Groningen. Tijdens de opleiding verzorg je onze cliënten en werk je in teamverband aan een warme leefomgeving voor hen. Als leerling verzorgende IG volg je tijdens de duur van je opleiding een leerroute. Na een aantal maanden in het eerste team rouleer je naar het volgende team in de route.

Wat houdt de functie van Verzorgende IG in?

Als verzorgende IG ondersteun en verzorg je onze cliënten bij dagelijkse bezigheden die zij niet zelfstandig kunnen doen, zoals douchen, aankleden, helpen met eten en drinken of het tijdig innemen van medicijnen. Je draagt bij aan het opstellen van een zorgleefplan en het uitvoeren hiervan. In het zorgleefplan staat op welke wijze je de cliënt bij de persoonlijke verzorging ondersteunt, hoe je zorgt dat een cliënt zelfredzaam blijft en bij welke activiteiten je ondersteuning biedt.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een BBL leer- werkplek met professionele begeleiding, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

 • Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst van 29,5 uur per week. Hiervan word je gemiddeld 24 uur per week ingeroosterd. De overige uren zijn voor het volgen van lesdagen en het maken van studieopdrachten;
 • Je ontvangt een passend salaris conform de CAO VVT, daarnaast vergoeden wij jouw studiekosten;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden.

Dit ben jij

Je ziet het helemaal zitten om werken en leren te combineren en na je diplomering aan de slag te gaan als verzorgende IG. In de functie van Verzorgende IG moet je stevig in je schoenen staat en ben je communicatief sterk. Je begrijpt dat de zorg zich niet beperkt tot kantoortijden maar 24/7 doorgaat, dus ook in de avonden, nacht en weekenden. Je hebt zin in een nieuwe uitdaging en een leer-werkplek waar je écht iets kan betekenen voor onze cliënten!

 • Je bent minimaal in het bezit van een diploma MBO 2, richting Zorg en Welzijn;
 • Je bent in staat om zelf regie te nemen over je eigen leerproces, deze in te plannen en voortgang te bewaken en om aan te geven wanneer je hulp nodig hebt;
 • Je bent 29,5 uur per week beschikbaar;
 • Je houdt van aanpakken, bent geduldig, oplettend, leergierig en betrouwbaar;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie zijn wij

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Wil je meer weten of heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met (adviseur werving & selectie) via of met Lisanne Borst via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)30 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZuidhorn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-077-bbl-vig-thuiszorg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.