Helpende zorg Aethon 02-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Helpende zorg Aethon 02-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Aethon verbindt enthousiaste studenten en ervaren professionals met zinvolle banen in maatschappelijke sectoren. Wij zijn jouw springplank naar een carrière in de zorg, de kinderopvang, bij lokale gemeenten of woningcorporaties en het onderwijs.

Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. We begrijpen dat de werkvelden waarin we actief zijn continu veranderen en daarom bieden we onze talenten relevante trainingen en traineeships aan. Deze zijn ontworpen om jou direct inzetbaar te maken en zorgen ervoor dat je nooit stopt met leren. Of je nu nog studeert, al afgestudeerd bent of je wilt omscholen. Wij hebben de parttime of fulltime job die jij zoekt.

Begin vandaag nog met het vormgeven van je toekomst en groei door met Aethon: waar talent en maatschappelijke impact hand in hand gaan.

Functieomschrijving

Heb jij een diploma Helpende of Helpende plus en wil jij met een unieke doelgroep binnen de Gehandicaptenzorg werken? Wordt ADL-assistent bij Fokus Wonen en krijg de kans om jezelf te ontwikkelen met trainingen en persoonlijke begeleiding. Daar bovenop ontvang je een bruto-uurloon vanaf €15,43, met toeslagen die kunnen oplopen tot €24,69! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Wat zijn je taken?

Je gaat aan de slag als ADL-assistent in de zorg bij Fokus Wonen in Groningen, waar je ondersteuning biedt bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals:

 • Verplaatsen met en zonder behulp van tilliften;
 • Douchen, wassen, toiletgang, aan- of uitkleden;
 • Eenvoudige verpleegtechnische assistentie, zoals ondersteuning bij uitscheiding, toucheren, sondevoeding en beademingszorg;
 • Ondersteuning bij eten en drinken en diverse hand- en spandiensten.
Hulpverlenen gebeurt op aanvraag en volgens de aanwijzingen van de cliënt. Hierdoor kunnen mensen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking zelfstandig wonen en zorg ontvangen wanneer zij dat nodig hebben, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Jij kunt hieraan bijdragen, waarbij de cliënt zelf de regie behoudt en jij de aanwijzingen opvolgt zoals gewenst.

Het kantoor, ofwel de hulppost, van Fokus bevindt zich op loopafstand van de woningen. Hier begin je je werkdag met collega’s en bespreek je onder het genot van een kop koffie of thee de dossiers van cliënten, zodat je op de hoogte bent van eventuele bijzonderheden. Tijdens de dienst komen oproepen van cliënten binnen, waarna je naar de woning gaat om zorg te verlenen.

Manon van den Heuvel woont in een aangepaste woning met assistentie van Fokus. Ze heeft een vlog gemaakt over haar ochtendroutine met Fokus, die een goed beeld geeft van het concept. Hier is de link naar de video: https://youtu.be/GPvvqWcagNs

Flexibel werken

Het gaat om een flexibele (bij)baan waarbij de planning wordt afgestemd op basis van jouw beschikbaarheid. De werktijden zijn tussen 6:00 uur en 00:00 uur. De start en eindtijd zijn variërend. Hierbij een aantal voorbeelden: 6:00 – 14:00, 7:00 – 13:00, 8:00 – 11:00, 15:00 – 23:00, 17:00 – 23:30, 19:00 – 23:00 uur.

Functie-eisen

Je hebt een Helpende of Helpende plus diploma. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Flexibele inzetbaarheid, zowel op doordeweekse dagen als in het weekend;
 • Beschikbaarheid voor een langere periode (minimaal 1 jaar);
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om te luisteren naar de behoeften van de cliënt;
 • Het vermogen om zo neutraal mogelijk te handelen bij het betreden van een woning.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris vanaf €15,43 bruto per uur inclusief vakantiegeld;
 • Toeslagen die oplopen tot wel €24,69 bruto per uur!
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiedagen naar rato (25 dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • 0 uren contract zodat je flexibel kan plannen;
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de zorg!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Zorg
Indicatie salaris (min – max]15 – 15
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensiris.vanweenen@aethon.nl , 088 035 1500 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/3l9ZFK321QbrN31mr8fF

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.