Linkbuilding Consultant 050media 21-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Linkbuilding Consultant 050media 21-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Word jij onze nieuwe

Linkbuilding Consultant (32 - 40 uur)

Wij zijn 050media en Cookinglife, samen jong, dynamisch maar ook inmiddels (enigszins) volwassen. Met beide bedrijven zijn we één club bestaande uit marketeers, inkoopstrategen, developers, magazijn-, klantenservice- en winkelmedewerkers, en ga zo nog maar even door. Wij combineren ambitie met een gezonde dosis Groningse nuchterheid. Ga jij met ons mee op avontuur?

Kun jij een sterke SEO strategie combineren met het sluiten van de beste deals voor jouw klant? Dan is 050media op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een linkbuilder voor ons kantoor in Groningen.

Linkbuilding Consultant in het kort:

Als Linkbuild consultant ben je verantwoordelijk voor de organische vindbaarheid en outreach van jouw klanten. Jij kijkt strategisch naar het backlinkprofiel van je klant en weet de beste deals te sluiten met onze partners. Daarnaast heb jij een sterke drang om te innoveren en ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om organische vindbaarheid en zichtbaarheid te creëren.

Vaardigheden

Kent de principes van Search Engine Optimization (SEO)

Kan een zoekwoord gerichte linkbuilding strategie opzetten en tot uitvoering brengen

Kan realistische doelen stellen m.b.t. zoekwoordposities

Kan op een slimme manier contact leggen met linkbuild partners en media- of nieuwsplatforms met overzicht voor meerdere klanten

Kan onderhandeling uitvoeren en de deals opzetten voor de klant

Verder kun jij:

Creatief zoeken naar nieuwe vormen van linkbuilding

Dit beheers jij

Tooling

Competenties

Wie wij zijn

050media

Het team van 050media heeft al meerdere jaren ervaring met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social media, Google Ads, Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij optimaliseren websites en webwinkels. Deze projecten lopen uiteen van grote E-commerce projecten waarbij de gehele website of webwinkel en Online Marketingstrategie van een bedrijf ontwikkeld wordt. 050media is nu één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken.

Kenmerken van 050media

Team van jonge, gedreven professionals

Jarenlange ervaring met webontwikkeling & online marketing

Team van SEO Specialisten

Data- en ervaring gestuurd (wij doen wat werkt)

een prettige en informele werksfeer;

ruimte voor eigen initiatief;

een marktconform salaris, pensioenregeling;

aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorzieningen en personeelsactiviteiten.

Word jij

Onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast over deze vacature en is de functie op jouw lijf geschreven? Neem dan contact met ons op door je CV en sollicitatiebrief naar te sturen. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Marijn Pimmelaar via . *Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. ** Assesment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wat we doen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSeo Specialist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.050media.nl/linkbuilding-consultant-32-40-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.