Locatiemanager Comenius 04-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Locatiemanager Comenius 04-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Comenius' Genootschap Over Comenius

Hoofd en Hart

Bildung en Wetenschap

Waardengedreven

Hoofd en Hart

  • Wijsheid in Leiderschap Hoofd en hart, rust en balans
  • De Comenius Wandeling Bewegen naar wijsheid
  • GrensWijzer (NIEUW) Over grenzen in wijsheid

Innovatie en Complexiteit

  • Locatiemanager leergangen (oproep)

Wie zijn wij?

Sinds 1996 organiseert Comenius programma's voor ervaren executives in samenwerking met universiteiten en wetenschappelijke onderzoekscentra van Europa, de VS, China en het Midden-Oosten academische programma's gericht op visie en leiderschapsontwikkeling. Comenius is gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en zo tevens verbonden met de Coimbra Group, een samenwerkingsverband van Europa's beste, multidisciplinaire universiteiten.

Wat ga je doen?

Als locatiemanager bij Comenius representeer je Comenius Leergangen en ben je verantwoordelijk voor de daadwerkelijke uitvoer van onze leiderschapsleergangen als host ter plaatse van voornamelijk onze leiderschapsleergangen in Nederland. Je bent dus verantwoordelijk voor een soepel verloop van alle logistieke aspecten tijdens een leergang. Zo heb je nauw contact met de Programmacoördinator en Moderator van de desbetreffende leergang. De Programmacoördinator verstuurt jou ruim voor de start van de leergang het programma en het draaiboek. De praktische uitvoer hiervan op locatie, daar ben jij verantwoordelijk voor!

Het op locatie facilitair goed laten verlopen van de bijeenkomsten en het ontzorgen van de moderator en de deelnemers zijn belangrijke aspecten in deze functie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onder andere het hotel of andere locaties, de deelnemers, de moderator en de sprekers ter plaatse.

Met jouw oog voor detail controleer je bijvoorbeeld de gastenlijst van het desbetreffende hotel. Zijn er specifieke wensen of behoeften van de deelnemers waar rekening mee gehouden dient te worden? Jij controleert of dit ook daadwerkelijk geregeld is per locatie. Daarnaast controleer jij of al het eventueel benodigde apparatuur zoals laptop, scherm, beamer, flip-over klaar staat op de desbetreffende locatie al voor de start van iedere lezing.

Ook het aangaan van gesprekken met de deelnemers tijdens de pauze én na de bijeenkomst het traceren van geïnteresseerden voor vervolgopleidingen zijn belangrijke aspecten van de functie. Tevens wordt een bijdrage gevraagd ten behoeve van het schriftelijk evalueren van de bijeenkomsten, voor wat betreft facilitaire en commerciële zaken. Dit rapporteer jij aan de Programmacoördinator.

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een organisatorisch talent met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent representatief, klantgericht, communicatief sterk en kan goed inspelen op de wensen en behoeften van de deelnemers, moderator en sprekers. Je bent een echte ontzorger in deze rol! Voor deze functie is het van belang dat je kan reageren op onverwachte situaties en kan improviseren waar de situatie dit voordoet. Daarnaast heb je geen 9 tot 5-mentaliteit want je gaat soms een paar dagen met een groep op pad. Deelnemers aan de Comenius leergangen zijn over het algemeen ervaren toezichthouders, bestuurders, DGA's, senior managers en directeuren. Dit betekent dat je naast de bovengenoemde eigenschappen stevig in je schoenen moet staan.

Ben jij onze nieuwe enthousiaste Locatiemanager?

Wij bieden een hele afwisselende functie op oproepbasis. Dit betekent dat je (bij oproep van een bepaalde leergang) een paar keer per jaar op pad zult gaan voor Comenius. De data worden ongeveer een half jaar tot een jaar voorafgaand in overleg met jou vastgezet, zodat je dit goed kunt combineren met eventuele andere werkzaamheden. Het uurtarief ligt op zo'n €15 per uur. Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Neem dan gauw contact op met van Comenius Leergangen op het telefoonnummer of via .

Freia Groep

( www.freia.nl ) is het moederbedrijf van een zevental bijzondere opleidingsbedrijven: Comenius Leergangen, AOG School of Management, TSM Business School, NIVE Opleidingen, Horizon Training & Ontwikkeling, Van Harte & Lingsma en IBO Business School. Freia Groep is ingericht als een "House of Brands". Dat betekent dat elk bedrijf (brand) haar eigen onderscheidende positionering heeft en haar eigen marktsegment bewerkt met unieke proposities. Freia Groep zorgt voor de onderlinge verbinding en levert ondersteunende expertise, zodat de bedrijven zich volledig kunnen richten op hun eigen dienstverlening. De bedrijven worden vanuit Freia Groep ondersteund met shared services op het gebied van HR, Finance & Control, Facilities, Marketing en ICT. Momenteel heeft Freia Groep ruim 120 professionals in dienst (op vestigingen in Groningen, De Bilt, Enschede en Amstelveen) en wordt er intensief samen gewerkt met honderden externe docenten, trainers, sprekers en moderatoren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProgrammamanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://comeniusleergang.nl/locatiemanager-leergangen-oproep/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.