Logistiek medewerker Pro Industry 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Logistiek medewerker Pro Industry 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Als logistiek medewerker bij Inkoop & Logistiek voer je diverse taken uit, zowel administratief als fysiek, in het magazijn en tijdens transport. Je beheert de uitgifte van materiaal, verwerkt ontvangen goederen, en bezorgt (zware) materialen aan collega's in de stad en provincie. Je hoofddoel is een vlotte in en uitstroom van goederen te garanderen, inclusief tijdige levering op projectlocaties. Daarnaast ben je bekwaam in het besturen van onze vrachtwagen met kraan en aanhanger, en in het laden en lossen van ladingen. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Lees dan snel verder! Functieomschrijving De taken vergen fysieke inspanning, waaronder tillen, lopen en staan, maar er is ook een plek voor administratieve taken. Dit doe je echter niet alleen! Je werkt samen met 4 collega's in het magazijn en wordt ondersteund door de collega's van de inkoopafdeling. Samen streven jullie naar kwaliteit en tonen jullie een sterke teamgeest. Dienstverlening aan elkaar en aan andere afdelingen staat bij ons hoog in het vaandel. Functievereisten Jij bent verantwoordelijk voor het uitgeven van de juiste materialen, communiceert met leveranciers als er iets ontbreekt en staat klaar voor collega's die dringend iets nodig hebben. Van ontvangst tot verzending, jij kent het proces van binnen en van buiten. Als je net zo gepassioneerd bent over werken met mensen als met het beheren van materialen in ons logistieke systeem, dan zijn we naar jou op zoek!Vereisten

 • Afgeronde logistieke MBOopleiding op minimaal niveau 3, eventueel aangevuld met een heftruckcertificaat en VCAdiploma.
 • Ervaring met voorraadbeheer en logistieke software, alsook met het reguliere Officepakket.
 • Begrip van procedures en methodieken met betrekking tot goederenontvangst, opslag, orderpicking en uitgifte.
 • Bezit van geldige certificaten voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan en aanhanger, of bereidheid om deze te behalen.
 • Affiniteit met techniek.
 • Een echte teamspeler met proactieve, enthousiaste, flexibele, zelfstandige en dienstverlenende instelling.
Arbeidsvoorwaarden Naast een super uitdagende baan, binnen een groeiende organisatie, bieden wij jou het volgende
 • Een bruto startsalaris tussen de € 2.504, tot € 3.232, bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een topfunctie in de dagdienst
 • Je werkt in een stimulerende omgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke groei.
Toch niet helemaal de vacature waar jij aan dacht, of heb je toch nog wat vragen? Neem dan contact op met onze vestiging en dan helpen wij jou graag verder!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLogistiek Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2504 – 3232
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensgroningen@pro-industry.nl , onbekend https://www.pro-industry.nl/
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pro-industry.nl/vacature/logistiek-medewerker-P101392

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.