Maatje Biblionet Groningen 31-01-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Maatje Biblionet Groningen 31-01-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Een mevrouw uit Winsum is op zoek naar iemand die haar 1 of 2 keer per week eventjes zou kunnen helpen met het doen van de boodschappen. Ze is erg onzeker, omdat ze wat slecht te been is en een paar keer is gevallen buiten, waardoor ze er nu niet alleen meer op uit durft te gaan. Mevrouw wandelt met een stok, heeft geen directe ondersteuning nodig maar zou het fijn vinden om een extra paar ogen mee te hebben die haar kan waarschuwen voor bijvoorbeeld een drempel, gat in de weg of een steen(tje) die in de weg ligt. U zou haar enorm helpen met maar een paar uurtjes per week!

Zou u het leuk vinden om deze mevrouw te helpen? Reageer dan snel op deze vacature!

Maatje gezocht in Bedum!

Voor een gezellige, sociale mevrouw in Bedum zijn wij op zoek naar een maatje. Iemand die af en toe samen met haar erop uit wil, een terrasje wil pakken, gezellig wil kletsen of creatief bezig wil zijn. Mevrouw is rolstoel gebonden en moet buitenshuis geduwd worden in de rolstoel. Mevrouw heeft aangegeven dat ze het fijn zou vinden als het maatje rookt (of geen probleem heeft met het feit dat zij rookt), omdat ze graag mag roken.

Dus zou u het leuk vinden om samen met mevrouw op pad te gaan en leuke verhalen te delen? Reageer dan op deze vacature!

Een maatje om mee te fietsen!

Voor een mevrouw, woonachtig in Kleine Huisjes, zijn wij op zoek naar een maatje waarmee zij af en toe samen kan fietsen. Fietsen is haar grote hobby, maar door een visuele handicap is ze niet meer in staat om zelfstandig te fietsen. Gelukkig is mevrouw in het bezit van een elektrische tandemfiets, waardoor er met zijn tweeën gefietst kan worden.

Vind jij fietsen ook leuk en zou je het gezellig vinden om eens in de zoveel tijd met mevrouw erop uit te trekken in de mooie omgeving van de gemeente Het Hogeland? Reageer dan snel op deze vacature!

Vrijwilliger schoolbibliotheek Terra in Winsum

De schoolbibliotheek van VMBO Terra in Winsum is op zoek naar enthousiaste vrijwilliger die op de dinsdag en donderdagochtend (ongeveer 07.45 - 11.45) de bibliotheek kan bemannen. Meerdere ochtenden kunnen altijd en zou mooi meegenomen zijn!

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het toezicht houden in de bibliotheek als leerlingen pauze houden of huiswerk maken & het uitlenen van boeken.

Dus zou je het leuk vinden om in de bibliotheek van Terra te werken, reageer dan snel!

Voor een meneer uit Kloosterburen zijn we op zoek naar een chauffeur die het leuk zou vinden om meneer af en toe naar het ziekenhuis in Groningen te rijden. Hij moet naar het ziekenhuis voor onderzoek voor zijn ogen en kan daarna niet meer auto rijden. Meneer houdt wel van een praatje en zou het fijn vinden als hij een vast persoon kan vinden die hem met enige regelmaat kan helpen. Hij heeft zelf een auto tot zijn beschikking!

Dus vind je het leuk om iemand te helpen door met enige regelmaat een ritje te maken en te kletsen met elkaar, reageer dan op deze vacature! De eerste afspraak staat voor 29 september om 10.40 in het oogcentrum Dokkum.

Voor een mevrouw uit Houwerzijl zoeken wij een enthousiaste chauffeur die haar af en toe op en neer wil rijden naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Nijmegen. Mevrouw heeft een aangeboren handicap, gebruikt een elektrisch rolstoel en kan zelf niet altijd auto rijden, het gaat dan ook om de momenten dat mevrouw zelf niet met de rolstoelauto kan rijden.

Ze moest tot nu toe beroep doen op vrienden, dorpelingen en kennissen maar zou graag iemand vinden die het leuk vindt om haar gezelschap te houden en brengen en halen naar Nijmegen. Het is voor mevrouw van groot belang dat ze naar deze afspraken gaat. Dus ben jij iemand die houdt van auto rijden en graag iemand in nood wil helpen? Plaats dan een reactie onder deze vacature!

De kilometers worden uiteraard vergoed en ook heeft mevrouw zelf een auto tot haar beschikking die gebruikt zou kunnen worden wanneer nodig.

Je ontvangt de bezoekers en maakt hen wegwijs in de bibliotheek voor minimaal 4 uur per week. Je hebt ervaring met het gebruik van computers en vindt het leuk om mensen te helpen die op zoek zijn naar een goed boek. Daarnaast help je mee aan een aantrekkelijke bibliotheek. Interesse? Informeer bij onze medewerkers of reageer op deze vacature!

Wij zijn een basisschool in Uithuizermeeden.

Je ontvangt steeds twee leerlingen voor een 10 a 15 minuten.

Je oefent het programma met ze via een iPad.

Je zult rond 5 paar kinderen krijgen.

Afhankelijk van je wensen, vaardigheden, en mogelijkheden vragen we je inzet voor bv het onderhoud van het pand; de schoonmaak; het ondersteunen van activiteiten.

  • onbepaald

  • Iedereen

Voor een meneer woonachtig in Bedum, die door een beroerte afasie heeft zoeken wij een maatje
Meneer is hij erg beperkt in de communicatie.

Hij heeft een communicatiehulpmiddel, maar heeft behoefte aan een maatje die 1 keer inde week met hem wil oefenen, gezellig in gesprek wil, zodat hij het
communicatiehulpmiddel actief zal blijven gebruiken.

  • Iedereen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)4 – 4
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl/vacatures/?sf_paged=6

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.