Manager Field Sales Noord Jungheinrich 04-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Manager Field Sales Noord Jungheinrich 04-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij Jungheinrich

Manager Field Sales Noord-Oost

40 uur

Sales

Drenthe

Over de functie

Wegens uitbreiding van ons sales team zijn wij op zoek naar een Manager Field Sales voor de regio Noord-Oost Nederland. In deze functie ben jij de schakel tussen de Director Sales en de Account Managers in jouw regio en zorg jij er met jouw team voor dat de ambitieuze doelstellingen van Jungheinrich Nederland worden behaald.

De Field Accounts in Nederland zijn geografisch verdeeld in vijf regio's met elk een Manager Field Sales, waarnaast landelijk nog Key Account team opereert. Met daarbij een Manager Sales Operations die onze stevige binnendienst aanstuurt heb je zes directe collega's. Binnen jouw regio zijn vijf Account Managers, ieder verantwoordelijk voor een eigen rayon, in de buitendienst actief. Naast het intensieve contact met jouw team en de Director Sales schakel je ook regelmatig met de managers van de diverse Profit Centers, en de collega's van Sales Operations die de Account Managers van jouw regio vrij spel geven om zich op de relatie met de (potentiële) klant te richten.

Wat ga je doen?

Jungheinrich Nederland heeft een toekomstgerichte, ambitieuze salesvisie waarbij we lange termijn doelen nastreven en ons tegelijkertijd continu afvragen hoe we morgen beter kunnen zijn dan vandaag. Als Manager Field Sales ben jij hierin een belangrijke schakel. Om succesvol te zijn zal je continu tussen verschillende rollen moeten variëren. Zo zul je als ondernemer meedenken over verkoopstrategieën, met de klanten in gesprek zijn en interne samenwerkingen opzoeken indien nodig. Minstens net zo belangrijk is jouw rol als People Manager; als coach én als leider. Hierbij maak je een constante afweging tussen de (individuele) behoeftes van jouw team en de geldende KPI structuur die Jungheinrich naar dat nog hoger level gaat tillen. Je hebt oog voor persoonlijke ontwikkeling en je bent in staat een vertrouwensband met je team op te bouwen. Hierbij speel je een actieve rol in het verbeteren van de prestaties waarbij je ook, naar behoefte, meegaat naar de klant voor 'coaching on the job'.

Wie ben jij?

Voor de invulling van deze positie zijn wij op zoek naar een People Manager die in staat is om een Account Manager op positieve, inspirerende en succesvolle wijze uit zijn of haar comfortzone te bewegen. Iemand die onze lange termijn visie, waarbij 'solution sales' leidend is, niet alleen begrijpt maar hier ook handen en voeten aan kan geven met een commerciële en open mindset. Je bent iemand die kansen ziet en hiernaar handelt. Daarnaast ben je bij voorkeur woonachtig in Noord-Oost Nederland.

Verder beschik je over:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële leidinggevende positie;
 • Zelfstandige, ondernemende en gedreven persoonlijkheid;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Managementvaardigheden;
 • Ervaring met investeringsgoederen en/of affiniteit met techniek.

Wat bieden wij?

Een werkgever die de passie en gedrevenheid van een internationale marktleider combineert met het karakter van een familiebedrijf. Verder bieden wij:

 • Gezonde onderneming met een sterke marktpositie;
 • Goede werksfeer binnen een fris en energiek salesteam;
 • Vrijheid in het zelfstandig ondernemen en in het coachen van jouw team waarbij het "wat" vastligt maar je het "hoe" in grote lijnen zelf bepaalt;
 • Een werkplek waar veel oog is voor de persoon en waarbij je geregeld wordt getrakteerd op inspirerende salesvergaderingen, kleine presentjes, borrels en uitjes;
 • Een kijkje in de keuken bij onze (grote) klanten waardoor je je kan ontwikkelen in de gehele breedte van de intralogistiek.

Over de arbeidsvoorwaarden vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over deze vacature? Bel dan naar via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelField Sales Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijjungheinrich.nl/vacatures/manager-field-sales-noord-oost-996273

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.