Winkelmanager Domino's 22-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Winkelmanager Domino’s 22-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Winkelmanager

In de winkel heb ik een grote vrijheid en verantwoordelijkheid. Samen met mijn team werken wij dagelijks hard aan het behalen van doelstellingen.

Winkelmanager Groningen - Floresstraat

Winkelmanager

Groningen - Floresstraat

Fulltime

Ben jij een geboren leider? Weet jij jouw teamleden te motiveren en weet je hoe je een winkel zo optimaal mogelijk runt? Word dan winkelmanager bij Domino's !

Wat ga je doen als filiaalmanager?

In jouw winkel streef je als store manager dagelijks naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze producten. Je zorgt ervoor dat onze klanten uitstekende service én de beste pizza's ontvangen. Dit krijg je alleen voor elkaar met een hecht team dat jij motiveert, instrueert en dagelijks begeleid. Je geeft complimenten, zorgt dat iedereen de juiste kennis heeft en helpt mee in de dagelijkse processen waar nodig. Jíj zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt.

Je draagt de verantwoordelijkheid dat alles wat je doet past binnen het kader van de bedrijfsdoelstellingen, hygiëneregels en procedures voor veiligheid en kwaliteit. Verder houd je je onder andere bezig met de financiën, het werven van nieuwe teamleden, de inkoop en het inroosteren en trainen van je teamleden. Naast de lopende zaken bespreek je de behaalde successen en zet je nieuwe verbeteracties uit.

Waarom jij onze nieuwe store manager wordt

Je bent een echte motivator die houdt van aanpakken en leidinggeven. Je bent een allrounder die zowel praktisch als tactisch denkt. Je neemt veel initiatief en stimuleert je teamleden dit ook te doen. Je verzint creatieve oplossingen en komt met verrassende ideeën. Je bent iedereen een stapje voor omdat je mensen en processen doorziet. Problemen zijn vaak al opgelost voordat ze ontstaan. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en houdt van de dynamiek en afwisseling die deze baan biedt. Klantvriendelijkheid zit in je genen net als plezier in alles wat je doet. Jij hebt net dat beetje extra, waardoor jouw winkel optimaal presteert.

En verder:

  • MBO 4/HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring als leidinggevende in de horeca of in Quick Service restaurants is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
  • Je bent een echte pizzaliefhebber.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met kans op bonus.
  • Flexibele arbeidstijden.
  • Alle training en coaching die nodig is om van jou de beste winkelmanager te maken.
  • Doorgroeimogelijkheden. Domino's groeit namelijk hard, héél hard en dat biedt jou volop kansen om je verder te ontwikkelen binnen onze internationale organisatie. Kijk maar eens naar alle mogelijkheden: trainingen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFiliaalmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdominos.nl/vacature/winkelmanager-groningen-floresstraat

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.