Manager Randstad 08-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Manager Randstad 08-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Recht doen aan medewerkers en de aandacht geven die zij verdienen. Het actief coachen op inhoud, ontwikkeling en persoonlijk welzijn. Dit is wat je gaat doen als Manager bij DUO. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Voor het Klantcontactcentrum Studiefinanciering van DUO zijn wij op zoek naar een Manager. Het gaat om een functie van in eerste instantie 6 maanden. Met optie tot verlenging!

wat bieden wij jou
 • een salaris vanaf € 21,89 bruto per uur
 • contract voor 6 maanden, met optie tot verlenging
 • werken voor de overheid
 • 32 of 36 uur per week werken
 • uitdagende functie met ontwikkelingsmogelijkheden
 • werken in een dynamische omgeving
wie ben jij

Je hebt kennis van bedrijfsvoering. Denk hierbij aan ontwikkelingscycli, sturingscycli en HRM-instrumenten. Je bent een echte verbinder, denkt flexibel en kan je empathisch opstellen. Functioneren in een managementteam met gezamenlijke verantwoordelijkheden is jou als Manager bekend.

Verder heb jij sterk analytische en probleemoplossende vaardigheden. Je bent resultaatgericht en hebt het vermogen om in een dynamische organisatie te werken. Jij brengt aandacht, structuur en verduidelijking met jou mee! Ook denk jij mee in het continu verbeteren van bedrijfsprocessen en draag jij dit over aan anderen. Je durft problemen aan te kaarten en op te lossen.

In het kort heb jij:

 • aantoonbare ervaring als manager.
 • ervaring met het werken in een dynamische omgeving
 • de skills om een team te inspireren en te ontwikkelen
wat ga je doen

Als Manager ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing. Je geeft leiding aan één van de teams binnen het Klantcontactcentrum voor Studiefinanciering. In deze functie vervul je HRM-verantwoordelijkheden en activiteiten. Je ontwikkelt en coacht medewerkers, waarbij je zorgt voor een stimulerende werkomgeving. Persoonlijke aandacht staat centraal. Als Manager vertaal jij organisatiedoelen naar heldere doelstellingen voor de medewerkers en stuur je hierop. Ook werk je nauw samen met andere managers om gezamenlijke doelen te behalen.

In het kort:

 • zorg je voor een efficiënte afhandeling van vragen
 • ontwikkel en coach je medewerkers om te groeien in het werk
 • implementeer en bewaak je processen om de kwaliteit vast te houden
waar ga je werken

DUO is de verbinding tussen iedereen die met onderwijs te maken heeft. Voor studenten, ouders en docenten tot aan beleidsmakers en overheidsorganisaties. Het managementteam werkt nauw samen waardoor er onderling veel contact is.

Het team dat jij aanstuurt, bestaat uit +/- 25 hardwerkende en enthousiaste collega's. De afdeling zet zich in voor het beantwoorden van vragen over studiefinanciering. Dit op een persoonsgerichte manier, met oog voor de menselijke maat. Er heerst een prettige en enthousiaste sfeer binnen het team.

Het kantoor bevindt zich aan de Leonard Springerlaan 31. Daarnaast worden je reiskosten met het ov voor 100% vergoed. Fijn toch?

sollicitatie

Ben jij de Manager die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Dierenfaciliteit
Indicatie salaris (min – max]31 – 31
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensoverheid.duo@nl.randstad.com , 050 8505121 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/4ljvDq421Xr704PlfOe

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.