Omgevingsmanager Procap 22-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Omgevingsmanager Procap 22-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Procappers Projecten Werken bij

Over Procap

Nieuws

32 - 40 uur per week

De wereld om ons heen is in beweging. Dit biedt kansen, uitdagingen, maar vooral veel mooie projecten die impact hebben op de omgeving. Om onze opdrachtgevers in Nederland blijvend te verrassen met onze diensten, zijn wij op zoek naar ervaren omgevingsmanagers die het verschil kunnen en willen maken in dit speelveld!

Wat ga je doen?

Als (strategisch) omgevingsmanager is jouw focus gericht op de interactie tussen de binnen - en de buitenwereld. Jij zorgt voor een effectieve samenwerking tussen overheden, burgers, ondernemers of andere (professionele) stakeholders. Deze stakeholders weet jij in beeld te brengen, te benaderen en te betrekken bij de opgave. Je bent creatief in de manier waarop je in de omgeving begrip en betrokkenheid weet te creëren en je oogst waardering voor je aanpak. Door jouw aanpak en relatie met de omgeving weet jij de projecten van onze opdrachtgevers succesvol te laten verlopen.

Wie zijn wij?

Procap is een mix van ruim 40 slimme en energieke mensen die van ruimtelijke ontwikkeling houden, elkaar verder helpen in het beter en slimmer worden als professional, voor elkaar zorgen als het even minder gaat en die vooral veel plezier hebben.

Met deskundigheid, creativiteit en energie zetten we de schouders onder de ruimtelijke vraagstukken van nu. Wij maken opgaven concreet, zetten de juiste mensen bij elkaar, bedenken een slim plan, stropen de mouwen op en gaan ervoor. Wij maken ingewikkelde dingen simpel en bouwen aan resultaat uit échte samenwerking.

Vanuit het leukste team van Nederland helpen wij opdrachtgevers die ervoor willen gaan. Met eersteklas advies, slim projectmanagement en inspirerende teamontwikkeling. Voor een duurzame toekomst in stedelijke ontwikkeling, mobiliteit en energietransitie.

Wij bieden

Bij Procap krijg je de kans om je als omgevingsmanager te ontwikkelen en de volgende stap in zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling te maken. Wij zetten jouw persoonlijke ambitie centraal en je krijgt de ruimte om jouw kwaliteiten verder uit te breiden. Dit doen we door je te koppelen aan passende projecten.

In het kort

 • Een goed salaris
 • Gezellige collega's en ontspannen werksfeer
 • Jouw persoonlijke groei is voor ons belangrijk
 • Je hebt een deskundig team om je heen
 • Je mag werken aan gave projecten die passen bij jouw ambities
 • Flexibiliteit met thuiswerken (dan mis je overigens wel het gezellige team om je heen)
 • Je krijgt verantwoordelijkheid en een hoop vrijheid
 • Elke vrijdagmiddag is er tijd voor een borrel
 • Maandelijks organiseren wij een Procapsalon waarmee wij onze deskundigheid bevorderen, elkaar inspireren en van elkaar leren
 • Twee dagen per jaar hebben wij een Bureau Brede Training (BBT)
 • Elk jaar gaan we samen op Snowcap (skivakantie), dat is optioneel maar zeker aan te raden!

Jij brengt mee

 • Jij hebt genoeg lef en bent gepast brutaal
 • Jij hebt affiniteit met en minimaal 3 jaar ervaring in omgevingsmanagement
 • Jij hebt ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen in een politiek-maatschappelijke omgeving
 • Je bent energiek en hebt de drive om te presteren
 • Ontwikkeling is belangrijk voor je en je bent bereid om in jezelf te investeren
 • Jij weet op een creatieve manier stakeholders bij projecten te betrekken
 • Jij kunt goed schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau
 • Jij bent in het bezit van een WO-diploma in bijvoorbeeld sociale geografie, planologie, bestuurskunde, communicatiewetenschappen of rechten

Een omgevingsmanager bij Procap heeft doorzettingsvermogen, is een echt mensenmens (sorry voor dat woord) en heeft lef. Heb jij behoefte aan een sterke thuisbasis en wil je onderdeel uitmaken van een bureau met de ambitie om het omgevingsmanagement verder door te ontwikkelen?

Ontdek snel of je een Procapper bent! Kom dan nu met ons koffiedrinken. Je kunt contact opnemen met via mail () of per telefoon 4).

Campus Werkspoor

Nijverheidsweg 16G-2

3534 AM Utrecht

+31 (0)30 280 8000

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOmgevingsmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.procap.nl/artikelen/artikel/vacature-ervaren-omgevingsmanager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.