Operator Pro Industry 29-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Operator Pro Industry 29-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

IntroductieGeen zin om elke keer maar weer die weekenden te moeten werken? Heel begrijpelijk, kom bij ons in het prettige 3-ploegenrooster en dan ben jij alle weekenden vrij! Als operator ben jij de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat het productieproces in goede banen wordt geleid. Jij bent onder andere dagelijks bezig met het instellen, bedienen en ombouwen van productiemachines. Verder los jij storingen aan de productielijnen zorgvuldig op en voer jij waar nodig controles uit! Wil jij graag werkzaam zijn in het 3-ploegenrooster met een bruto startsalaris tussen de € 2.700, - en € 3.100, - per maand, inclusief toeslagen? Dan zien wij graag jouw sollicitatie binnenkomen en wie weet zitten wij deze week nog samen om tafel!OmschrijvingAls operator ben jij de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat het productieproces in goede banen wordt geleid. Hieronder zie jij welke taken en verantwoordelijkheden er nodig zijn om dit te kunnen doen:  

 • Bewaken van het productieproces en bijsturen waar nodig.
 • Instellen, bedienen en ombouwen van de productiemachines.
 • Oplossen van eventuele storingen aan de productielijnen.
 • Preventief onderhoud plegen aan het machinaal.
Zijn dit de werkzaamheden waar jij helemaal enthousiast van wordt? Wacht dan niet langer een solliciteer direct!Functie-eisenOm de operator functie goed in te kunnen vullen zijn wij op zoek naar een bepaald profiel. Hieronder zie je wat wij van jou verwachten:  
 • Beschikt over een mbo diploma, het liefst in de richting van de techniek.
 • Relevante werkervaring als operator in de maakindustrie.
 • Je bent leergierig en hebt affiniteit met de techniek.
ArbeidsvoorwaardenHerken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb jij wel oren naar deze vacature? Dan is dit wat wij jou kunnen bieden voor jouw werkzaamheden:  
 • Goed startsalaris tot wel € 3.100, - per maand, inclusief toeslagen.
 • Een uitdagende en afwisselden baan in de 3-ploegendienst.
 • Bevalt het van beide kanten, dan heb jij uitzicht op een vaste aanstelling!
  Zie jij jezelf wel werken als operator bij een groeiende organisatie en ben jij op zoek naar een baan voor de lange termijn? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCnc Operator
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3100
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmark.vandermolen@pro-industry.nl , onbekend https://www.pro-industry.nl/
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pro-industry.nl/vacature/operator-P102837

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.