P-Opleider Klinisch Psycholoog Verslavingszorg Noord Nederland 01-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. P-Opleider Klinisch Psycholoog Verslavingszorg Noord Nederland 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 


24/7 bereikbaar

 1. P-opleider / Klinisch Psycholoog

Uren 16 uur P-opleider / 8 - 20 uur klinisch psycholoog

Begindatum Per in overleg

VNN is een erkende praktijkinstelling voor de postdoctorale beroepsopleidingen voor Gz-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog, psychiater en verpleegkundig specialist. Opleiden en wetenschappelijk onderzoek staan in het teken van de continue verbetering van onze zorg.

Voor de beroepsopleidingen tot Gz-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog zoekt VNN een P-opleider.

De P-opleider valt hiërarchisch onder de Raad van Bestuur. Deze functie wordt uitgevoerd naast de functie van klinisch psycholoog. Als klinisch psycholoog werk je als regiebehandelaar in een multidisciplinair team binnen VNN en val je hiërarchisch onder de leidinggevende van de afdeling.

Wat zijn je taken als P-opleider?
Als P-opleider realiseer en geef je vorm en inhoud aan de praktijkopleiding van de postdoctorale beroepsopleidingen voor psychologen tot het in de wet BIG genoemde beroep van Gz-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog. Je bent verantwoordelijk voor de aanwijzing van de werkbegeleiders en supervisoren en voor de selectie van de opleidingskandidaten. Je geeft leiding aan praktijkopleiders, werkbegeleiders en supervisoren die meewerken in de praktijkopleiding en je geeft aanwijzingen aan Gz-psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten die taken uitvoeren ten behoeve van de praktijkopleiding. Je neemt deel aan de Centrale Opleidingscommissie (COC) van VNN. Je zorgt voor verbetering van de centrale planning, samenhang en kwaliteit van de opleiding en voor het in stand houden en bevorderen van het opleidingsklimaat. Daarnaast neem je namens VNN deel aan het landelijk P-opleidersoverleg (LPO) en participeer je in het Noordelijk Consortium .

Als regiebehandelaar verricht je gespecialiseerde psychodiagnostiek, stel je behandelplannen op, stuur je het behandelproces aan waarbij andere professionals zijn betrokken en draag je zorg voor de evaluatie. Je geeft psychotherapeutische behandelingen. Je zit het MDO voor en je neemt inhoudelijke beslissingen. Je adviseert en geeft consultatie aan interne professionals en externe zorgverleners op het gebied van (psycho)diagnostiek, indicatiestelling en behandeling.

Wat vragen wij van je?

 • Je bent minimaal 5 jaar BIG-geregistreerd als klinisch psycholoog en je beschikt over ruime ervaring op het gebied van de klinische psychologie en psychotherapie.
 • Je bent erkend als supervisor NVP of van een specialistische vereniging.
 • Je hebt kennis en ervaring in diverse behandelmethodieken, zoals schematherapie, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie.
 • Je hebt ervaring in het coachend leidinggeven aan professionals.
 • Je hebt kennis van het functioneren van de gezondheidszorg in zijn algemeenheid en de verslavingszorg in het bijzonder en je hebt ruime kennis van omliggende specialistische vakgebieden.
 • Je hebt ervaring in het sturen van veranderingsprocessen en innovaties en gaat hierbij integer te werk.
 • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en je kunt werken binnen de door de Raad van Bestuur gestelde kaders, waarbij rekening wordt gehouden met het eigen aandachtsveld.
 • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en bent in staat belangen te overbruggen en mensen te verbinden.

Daarnaast onderschrijf je het belang van een gezonde leefstijl en draagt dit zelf ook uit en je onderschrijft het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden wij je?

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een s alaris conform functiegroep 75.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met , , via het secretariaat, telefoon .


VNN wil hen een perspectief bieden op een ander leven. Dit betekent dat VNN mensen met een verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen. Dat doet VNN door het aanbieden van veel verschillende vormen van zorg en behandeling: Preventie · Poliklinische behandeling · Jeugdverslavingszorg · Klinische behandeling · Outreachende verslavingszorg · Forensische zorg · Verslavingsreclassering en Wonen.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de expert op het gebied van verslavingszorg werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe.

Binnen VNN staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker. VNN kenmerkt zich als een organisatie met een informele sfeer. Medewerkers krijgen volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)8 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/p-opleider-klinisch-psycholoog

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.