Startende Ergotherapeut Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Startende Ergotherapeut Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Met jouw diploma ergotherapie in je zak ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij Maandag® heb je de kans om je in te zetten voor meerdere doelgroepen, zoals de ouderenzorg, of de gehandicaptenzorg. Je bent verantwoordelijk voor het evalueren van de individuele behoeften en mogelijkheden van cliënten, het opstellen van behandelplannen en het bieden van therapeutische interventies die gericht zijn op het vergroten van de zelfstandigheid en het welzijn van de cliënten.

Bijvoorbeeld, de eerste opdracht is in de revalidatiezorg:

Als ergotherapeut binnen de revalidatie focus je op het bevorderen van de zelfstandigheid van mensen die kampen met neurologische uitdagingen, zoals NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel). Je hebt oog voor de individuele behoeften van de cliënt en geeft advies dat aansluit bij zowel de cliënt als zijn omgeving en andere zorgverleners. Het verbeteren van de kwaliteit van leven van de cliënten staat hierbij centraal. Jouw rol is essentieel in het empoweren van cliënten na een ongeluk, ziekte of aandoening.

Hierna ga je aan de slag in het ziekenhuis, of een ouderenzorg locatie! Zo maak je vlieguren in verschillende

Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris tussen de 3264 en 5380 euro;
  • Een leaseauto of reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen via de Maandag® Academy;
  • Pensioenopbouw bij BeFrank;
  • Opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen;
  • Begeleiding vanuit jouw recruiter.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding ergotherapie en je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging waardoor jij eerste lijns-behandelingen mag uitvoeren;
  • Een rijbewijs B;

Een functie op basis van ZZP behoort ook tot de mogelijkheden!

Over het bedrijf

Bij Maandag® heb je dus de kans om kennis en ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Zo stoom jij jezelf helemaal klaar voor de arbeidsmarkt!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startende Ergotherapeut die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelErgotherapeut
Indicatie salaris (min – max]3264 – 5380
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108213168?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.