Pedagogisch Medewerker Kids2b 28-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Pedagogisch Medewerker Kids2b 28-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Huidige: Pedagogisch medewerker | voor vernieuwd concept | vacature Ten Boer

24 uur | Salaris max. € 3.489,- bruto per maand | Voor vernieuwd concept
Nieuw omgeving, nieuwe mensen, nieuwe ervaringen. Spannend en leuk tegelijk. Het biedt avonturen, uitdaging en groei. En wat is er nodig om dit te ondersteunen en te verrijken? Als ervaren pedagogisch medewerker maakt het jou blij als jij dit voor kinderen kan doen. Activiteiten vormgeven met beleving en hen precies geven wat ze nodig hebben, ook als dit van elkaar verschilt. En waar jij hen ziet, zien wij jou. Want ook wij werken gericht. Gericht op bieden van ruimte voor medewerkers om hun eigen avonturen, uitdagingen en groei binnen onze organisatie te ervaren.

Voor die ervaren pedagogisch medewerker die toe is om van professional door te groeien naar expert hebben wij nu een fantastische vacature. Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 24 uur per week om kindgericht ons vernieuwd concept uit te rollen op onze locatie in Ten Boer .

Wat jij precies bij ons gaat doen?

Dagelijks zie jij de kinderen voor wie ze zijn en geef jij hun wat ze nodig zijn. Of dit nou een helpende hand of juist ruime is. Jij biedt hun daarbij activiteiten die jij vormgeeft met beleving. Zo laat jij taal, sociaal emotionele elementen en meer op elkaar aansluiten.

We leggen in jouw werk sterk de nadruk op het begrijpen en respecteren van de individuele ontwikkeling van elke kind. En je creëert dan ook een omgeving die dit ondersteunt. Jij hebt dan ook groot oog voor de emotionele behoeften van elk kind. Je bent bedachtzaam in het observeren van hun gedrag en stemmingen, en je probeert te begrijpen hoe je hun op alle niveaus kunt ondersteunen.

Dit alles doe je binnen het vernieuwende concept waarin we in een huiselijke omgeving aan de hand van ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis' opvang bieden. Het speelaanbod zal jij richten op realiteit en het materiaal zal daarbij een open eind hebben. Ook zal de groep geen slaapkamers hebben, maar bied jij een rustmoment op de groep aan voor de kinderen die daar behoefte aan hebben. In deze functie krijg jij dus een grote rol in het vormgeven van deze groep en het vernieuwend concept en op termijn zal deze groep doorgroeien naar een VVE groep.

Ten slotte is het delen van informatie en ervaringen met zowel de ouders als collega's een integraal onderdeel van jouw rol. Je deelt daarom niet alleen praktische informatie, maar ook inzichten in de individuele ontwikkeling van elk kind en hoe deze te ondersteunen. Op deze manier creëren we een omgeving voor kinderen waarin iedereen bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind.

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris ! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.489,- bruto per maand (vanaf 2024) bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en 3% eindejaarsuitkering.
 • Een contract voor een jaar voor in eerste instantie 24 uur per week waarbij jij werkt op dinsdag of donderdag, woensdagmiddag en vrijdag. Jouw nieuwe baan start op 8 januari 2024.
 • Dagdiensten. Bij onze opvang zijn de werktijden tussen 07.00 en 18.00 uur. Plus weekenden en officiële feestdagen vrij!
 • Makkelijk te bereiken locatie. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Werken op huiselijke locaties ingericht volgens ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis'.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Hierbij kijken wij graag naar jouw eigen passies en de mogelijkheid om jouw expertises ook echt toe te passen op onze locatie. Daarbij steunen we ook graag jouw eigen ontwikkeling door begeleiding van onze pedagogisch coaches.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie !
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie. Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.

Waar kom jij te werken?

In het ruime kindcentrum in Ten Boer hebben wij een huiselijke omgeving voor kinderen gecreëerd waar we voldoende balans bieden tussen uitdaging en rust. De ruimtes voelen aan als huiskamers door ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis' en de ruime activiteitengang biedt genoeg mogelijkheden om onze speerpunten vorm te geven. Ook buiten bieden wij vele mogelijkheden met onze kindgerichte tuin en nabijgelegen moestuin. Hierdoor kun je ook met eigen producten samen met de kinderen in onze keuken aan de slag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat jij enthousiast wordt van het kindgericht werken en onze organisatie. We zijn daarnaast vooral op zoek naar een ervaren allround pedagogisch medewerker die nu zelf toe is aan een volgende uitdaging en vanuit ervaring en kennis een vernieuwend concept wil uitrollen. Kwaliteit staat daarbij voorop! Daarbij:

 • Ben jij iemand die goed kan zien wat een kind nodig heeft en op basis van ervaring een kind daarbij kan helpen.
 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO (check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt).
 • Beschik jij over VVE en 3F.
 • Ben jij sterk in samenwerken en positief kritisch om het beste in elkaar naar boven te halen.
 • Kan jij beleving geven aan onze speerpunten.

Upload bestand

Daarom wil ik bij Kids2b werken (Optioneel)

Vul hier jouw motivatie in om onze nieuwe collega te worden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3489 – 3489
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAccountancy
LocatieTen Boer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/pedagogisch-medewerker-voor-vernieuwd-concept-vacature-ten-boer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.