Begeleider Cosis 23-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Begeleider Cosis 23-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Begeleider Zonnelaan

Weet jij met jouw creatieve aanpak in te spelen op de zorgbehoeften van onze cliënten? Weet jij iets unieks mee te brengen naar de Zonnelaan? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Solliciteer als Begeleider op de Locatie Zonnelaan voor 16 tot 20 uur per week.

2024-3346

Dit zijn wij

Op de Zonnelaan in de wijk Paddepoel in Groningen wonen cliënten met een lichte verstandelijke beperking in de leeftijd van 21 tot 80 jaar. Cosis huurt 3 etages in het appartementencomplex. Er wonen nog 11 cliënten met een Wet Langdurige Zorg (WLZ)-indicatie in de wijk die begeleiding krijgen vanuit de Zonnelaan.
Overdag gaan de cliënten naar school, werk of externe dagbesteding. Op de Zonnelaan bieden wij dagbesteding aan cliënten die om verschillende redenen niet kunnen deelnemen aan reguliere dagbesteding. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten met de pensioenleeftijd toch structuur hebben overdag door ze passende activiteiten aan te bieden, zodat ze niet alleen in hun appartement verblijven, maar toch een leuke daginvulling hebben.
Onze cliënten wonen allemaal zelfstandig in een appartement binnen de Zonnelaan en hebben onze steun, begeleiding en soms zelfs dagelijkse zorg nodig om een fijn leven te leiden. Dit bieden we hen in een besloten setting met een gevarieerd team, waar ruimte is voor eigen initiatieven/ideeën. Dagelijks zijn er minimaal 8 collega's aan het werk, en werk je nooit alleen.

Op de locatie koken we dagelijks een verse warme maaltijd voor de cliënten, die ze gezellig kunnen nuttigen in de kantine of ze kunnen ervoor kiezen om deze mee te nemen naar hun appartement. In de kantine kunnen ze terecht voor activiteiten, een kopje koffie of gewoon gezelligheid.

Dit ben jij

Jij bent flexibel, een aanpakker met een warm hart, klaar om te luisteren en bij te springen waar nodig. Voor ADL taken draai jij je hand niet om, want dagelijkse verzorging hoort nu eenmaal bij je werkzaamheden bijvoorbeeld zalven, medicatie toedienen en helpen met douchen.
Jij brengt iets unieks mee naar de Zonnelaan, waarmee we samen het wonen en werken plezierig maken voor onze cliënten. Misschien breng je humor mee, of ben je juist enorm creatief. Misschien ben je super oplossingsgericht, of ben je een kei in samen koken. Wat het ook is, laat het ons weten! We zijn benieuwd naar wat jij kunt bijdragen aan ons team, en beloven dat we samen iets moois kunnen maken.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 3.
  • Kennis hebt van, of ervaring wil opdoen over de methodiek Oplossingsgericht Werken (OGW).
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
  • Onregelmatig wilt werken (dag- avond- slaap en weekenddiensten).
  • Affiniteit hebt met de doelgroep.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je:

  • Een bruto maandsalaris per juni 2024 van minimaal € 2.182,- en maximaal € 3.128,- volgens FWG 30 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband, 36 uur).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Voel je welkom en solliciteer
Wil jij aan de slag als begeleider bij de Zonnelaan in Groningen? Solliciteer dan direct! Reageer voor maandag 13 mei 2024.

Neem contact op met , teamcoördinator, op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2182 – 3128
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.cosis.nu/vacaturebeschrijving/begeleider-zonnelaan

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.