Procestechnoloog CLAFIS 01-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Procestechnoloog CLAFIS 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Procestechnoloog

Je speelt een cruciale rol in het optimaliseren van bestaande installaties en processen, waarbij je continu streeft naar een hogere kwaliteit, efficiëntie en veiligheid.

Dit ga je doen

Als Procestechnoloog speel je een cruciale rol in het optimaliseren van bestaande installaties en processen. Door middel van gedegen analyses en advieswerkzaamheden draag je bij aan het verhogen van de productiviteit en het minimaliseren van afwijkingen in procescondities. Dit doe je voor uiteenlopende projecten in de proces industrie, machinebouw, productontwikkeling en projectmanagement.

De werkzaamheden van een Procestechnoloog bij CLAFIS:

 • Uitwerken van verbetervoorstellen
 • Coördineren van verbetertrajecten en kwaliteitsanalyses
 • Uitvoeren van kwaliteitsanalyses en validatiewerkzaamheden
 • Optimaliseren van bestaande installaties

Met jouw passie voor technologische innovatie en je scherp oog voor detail, ben je in staat om complexe uitdagingen aan te gaan en effectieve oplossingen te bieden die de prestaties van installaties naar een hoger niveau tillen.

Dit bieden wij

CLAFIS zorgt goed voor jou. Dit uit zich in de vorm van:

 • €3.822 - €5.132. Wij erkennen en belonen talent en inzet
 • Netto € 0,23 reiskostenvergoeding of een leaseauto
 • Een goede pensioenregeling
 • Parttime werken is mogelijk
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. We geven je net dat extra duwtje om je persoonlijke en vakinhoudelijke dromen en ambities waar te maken
 • 24 vakantiedagen. Wil je langer op vakantie? Dan regelen we dat je 4 dagen langer kunt genieten
 • Thuiswerken is mogelijk. We faciliteren je werkplek en je ontvangt een thuiswerkvergoeding
 • De tafel is dagelijks gevuld met een heerlijk verzorgde lunch
 • We sluiten de werkweek af met een borrel en we organiseren regelmatig uitjes

Wist je dat Clafisten bovengemiddeld veel werkgeluk ervaren?

Wie ben jij?

Als Procestechnoloog ben jij een gedreven professional met een passie voor het optimaliseren van productieprocessen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden waarmee je effectief kunt samenwerken met diverse stakeholders, waaronder productieteams, technische diensten en R&D-afdelingen. Jouw vermogen om op verschillende niveaus te communiceren en afdelingen bij elkaar te brengen, maakt je een waardevolle schakel binnen het team.

Je bent empathisch en begrijpt de behoeften van organisaties en individuen, waardoor je in staat bent om duurzame oplossingen te ontwikkelen die zowel de efficiëntie als de kwaliteit van de productieprocessen verbeteren.

Wat we verder belangrijk vinden:

 • Een afgeronde HBO-opleiding in Chemische- of Levensmiddelentechnologie
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Aantoonbare vaardigheden op het gebied van samenwerking en probleemoplossing
 • Een empathische benadering en inlevingsvermogen ten opzichte van organisaties en individuen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Hier kom je terecht

Je komt terecht in een hecht team van professionals binnen de Food, Pharma en Chemie sector en je krijgt de kans om aan verschillende projecten mee te werken voor verschillende opdrachtgevers. Je hebt hier zelf veel invloed op. Wij zorgen ervoor dat jij werk krijgt dat bij jouw ambities past. Zo garanderen wij werkgeluk en zijn we in staat om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers.

Je werklocatie is afwisselend bij de opdrachtgever op locatie, vanuit één van de inspirerende CLAFIS kantoren (in het Noorden zitten onze kantoren in Groningen en Heerenveen) of vanuit huis. Hier heb jij zelf invloed op.

Werken bij CLAFIS

CLAFIS Ingenieus is een landelijk opererend ingenieursbureau met een sterk regionaal netwerk. Onze advies- en ingenieursdiensten zetten wij in binnen diverse sectoren. We streven ernaar het meest aantrekkelijke ingenieursbureau te zijn. Voor onze mensen én voor onze opdrachtgevers. Dát is onze ambitie. Om dit doel te bereiken werken we iedere dag samen met onze ruim 400 medewerkers vanuit zes inspirerende kantoren verspreid over heel Nederland.

Ben jij de Procestechnoloog die wij zoeken?

Herken je jezelf en word je enthousiast van de functie van Procestechnoloog bij CLAFIS? Solliciteer dan direct of neem contact op met Loya Ghandy (06-10157302 of l.ghandy@clafis.com).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcestechnoloog
Indicatie salaris (min – max]3822 – 5132
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 40
Contactgegevensl.ghandy@clafis.com , onbekend https://www.clafis.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijclafis.nl/vacatures/procestechnoloog

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.