Projectleider Headhuntersteam 15-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Projectleider Headhuntersteam 15-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen?

De Projectleider Renovatie en Verduurzaming is een volwaardige gesprekspartner voor de opdrachtgever en geeft sturing aan de projectteams. Je draagt de verantwoordelijkheid voor meerdere projecten waarbij je samenwerkt met ervaren uitvoerders, teamleiders, werkvoorbereiders en woonconsulenten. Je analyseert de projecten en bewaakt zowel de productiviteit als de financiën. Wij hebben intensieve samenwerkingen met onze opdrachtgevers, de woningcorporaties. Hierbij wordt veel samengewerkt volgens de principes van het Resultaat Gericht samenwerken (RGS).

Daarnaast ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen je projecten en stuur je bij waar nodig. Door projectevaluaties, beoordeling van leveranciers en partners en het doen van verbetervoorstellen lever je een waardevolle bijdrage aan het optimaliseren van onze organisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Projecten. De functie is voor 40 uur per week. Je standplaats is Groningen en vanuit hier ben je werkzaam voor de regio Groningen en Drenthe.

Vacature eisen

Wie zoeken wij?

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een klantgerichte persoonlijkheid met brede bouwkundige kennis en ruime ervaring in onderhouds- en renovatieprojecten. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent communicatief vaardig. Daarnaast ben jij de projectleider die graag dagelijks het verschil wil maken voor de opdrachtgevers van Boekema. Daadkrachtig, mensgericht, flexibel en stressbestendig zijn hierin kernbegrippen.

Wat biedt Boekema?

Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. Jezelf verder ontwikkelen middels een studie of opleiding, Boekema levert graag een bijdrage. “Last but not least” bieden wij een passend salaris en goede secundaire voorwaarden, zoals een elektrische auto, tablet en een mobiele telefoon van de zaak.

Reageren?

Boekema Vastgoedonderhoud kiest ervoor de werving & selectieprocedure te laten begeleiden door Headhuntersteam. Acquisitie is dan ook niet gewenst. Reageren kan tot 7 juni.

Heb je interesse of aanvullende vragen? Stuur je CV met motivatie naar p.sporrel@headhuntersteam.nl . Bij vragen kun je Paul Sporrel van Headhuntersteam bereiken op 050-5268884.

 

FunctietitelProjectleider Baggerwerken
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-40
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-40

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.