Projectleider Mobiliteit Sweco 17-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Projectleider Mobiliteit Sweco 17-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Waar ben je naar op zoek?

Projectleider mobiliteit

Vestiging
Groningen, Zwolle

Profiel
Projectleider / projectmanager

Carrièreniveau
Medior

Richting
Mobiliteit

Opleidingsniveau
Hbo/ wo

Expertise
Verkeerskunde

De wereld van morgen vraagt om creatieve breinen, slimme oplossingen en lef

"Wil jij jouw regio duurzamer, veiliger en beter bereikbaar maken? Wil jij de internationale kennis en expertise van Sweco vertalen naar wat hier werkt en nodig is? En de kans krijgen om je eigen ideeën op het gebied van mobiliteit verder uit te werken, ons hierin mee te nemen en kansen op de markt te benutten? Reageer dan snel, ik maak graag kennis met je.

"

- Mobiliteitsarchitectuur

Sweco staat midden in de uitdagingen die de hedendaagse mobiliteit met zich meebrengt. Van het creëren van slimme, duurzame verkeersoplossingen tot het bevorderen van de leefbaarheid in een snelgroeiende stedelijke omgeving, wij zijn toegewijd aan het ontwerpen van de toekomst van mobiliteit. Ons team Mobiliteitsarchitectuur, bestaande uit 12 deskundige professionals, werkt nauw samen binnen de grotere mobiliteitsafdeling, om innovatieve en praktische mobiliteitsoplossingen te bieden die echt impact maken.

De kracht van Sweco ligt in onze multidisciplinaire aanpak en onze toewijding om samen met klanten en gemeenschappen te werken aan een meer bereikbare en duurzame wereld. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om complexe integrale uitdagingen om te zetten in kansen voor groei en ontwikkeling, zowel voor ons bedrijf als voor de samenleving als geheel. Met een sterke focus op kwaliteit, klanttevredenheid en aandacht voor de mens blijven we de grenzen verleggen van wat mogelijk is in mobiliteit. De kracht van dit team is de afwisseling in de projecten waardoor geen enkele werkdag hetzelfde zal zijn en er veel afwisseling is. Hieronder een aantal voorbeeldprojecten waar we aan werken of aan gewerkt hebben:

 • Vernieuwing voor toegangspoort in Groningen, zie het project hier .
 • We werken ook aan het opstellen van verschillende parkeerbalansen voor zowel projectontwikkelaars als gemeentes.
 • We verzorgen het verkeerskundig ontwerp voor de ontsluiting van de wijk Suikerzijde in Groningen. Hier worden 5000 woningen gerealiseerd en deze wijk moet goed ontsloten worden.
 • Ook leveren we een belangrijke bijdrage aan het MIRT-onderzoek voor de Westflank van Groningen. Hier worden 11.000 woningen gebouwd en kijken we naar verschillende knelpunten, aandachtspunten en oplossingsrichtingen voor de ontsluiting.
 • In Zwolle werken we aan het autoluw maken van de singels en hierdoor ruimte geven aan de fietser en voetganger en leefbaarheid in het algemeen.
 • Een ander voorbeeld is een verkeersveiligheidsstudie voor 4 rotondes in de gemeente Putten.

Als Projectleider mobiliteit ben je actief betrokken bij projectgroepen waarbinnen je de ruimte krijgt om samen met collega's aan baanbrekende projecten te werken. Het schrijven van doordachte adviezen en rapporten behoort tot je dagelijkse taken, waarbij je jouw grondige analyses en strategische inzichten vertaalt naar praktische en uitvoerbare plannen. Je staat in direct contact met de klant, waarbij je niet alleen advies geeft, maar ook optreedt als projectleider. Hierin ben je het primaire aanspreekpunt en zorg je dat de verwachtingen helder zijn en de projectdoelstellingen worden behaald. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van junior collega's, waarbij je hen ondersteunt in hun professionele ontwikkeling en ervoor zorgt dat hun bijdragen in lijn zijn met de projectdoelen.

Wij zoeken iemand die de uitdagingen van mobiliteit begrijpt en gepassioneerd is om oplossingen te vinden die bijdragen aan een betere, meer duurzame toekomst. Ben jij op zoek naar een organisatie waar aan een grote variatie aan projecten wordt gewerkt? Wil jij werken aan grote toonaangevende projecten? Dan komen we graag met je in gesprek.

Dit is wat jij meebrengt

 • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding in de richting van mobiliteit, planologie, civiele techniek, infrastructuurplanning of soortgelijk
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de mobiliteitssector
 • Klantgerichte en ondernemende instelling
 • Ambitie om je verder te ontwikkelen en je maakt graag het verschil met je werk
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal

Dit is wat je van ons kunt verwachten

 • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
 • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
 • Een hecht team met de beste mensen
 • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand

Bij Sweco zit je goed. Wij bieden je een goed salaris en maar liefst 32 vakantiedagen. Ook ontvang je een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioenregeling waar Sweco 85% van de maandelijkse inleg betaalt.

Daarnaast krijg je bij Sweco veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid.

 • Werken bij Sweco

Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving. Sweco is Europa's grootste architecten- en ingenieursadviesbureau, met een omzet van circa 2,5 miljard euro en genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkeerskundig Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAfval en milieu
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sweco.nl/vacatures/projectleider-mobiliteit-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.