Projectmanager (Educatieve Leeroplossingen) Noordhoff Uitgevers 23-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Projectmanager (Educatieve Leeroplossingen) Noordhoff Uitgevers 23-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Noordhoff

Projectmanager (educatieve leeroplossingen)

 • 40 uur per week
 • Groningen

Ben jij een ervaren, proactieve en daadkrachtige Projectmanager die nauwkeurig is en cijfermatig inzicht heeft? Bewaak jij als geen ander tijd, kwaliteit en budgetten? En spreekt het educatieve uitgeefproces jou aan? Dan heeft Noordhoff een prachtige baan als Projectmanager beschikbaar!

Noordhoff is als grootste educatieve dienstverlener van Nederland dé kennispartner van leergierig Nederland. Dagelijks werken en leren ruim 2 miljoen mensen, jong en oud, met hun leermiddelen, technologie en diensten van Noordhoff. Met circa 400 medewerkers levert Noordhoff content, digitale oplossingen en services voor iedereen die leert, van basisschool tot professional. Noordhoff levert kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, beroeps- en volwasseneneducatie, opleidingen voor professionals en het hoger onderwijs. Noordhoff vormt samen met andere educatieve dienstverleners in Europa de groep Infinitas Learning.

Noordhoff bevindt zich in een dynamische fase. Het uitgeefproces is volop aan het veranderen, waarbij wij ons inzetten op volledige en geïntegreerde contentcreatie en -productie, onafhankelijk van het finale medium. Belangrijk onderdeel hierbij is het sturen op tijdigheid, kwaliteit en afgesproken budgetten.

Binnen de afdeling Operations houdt de projectmanagementorganisatie (PMO), bestaande uit ca. 9 projectmanagers, zich bezig met het managen van het uitgeefproces. Ter versterking van de afdeling is er ruimte ontstaan voor een proactieve Projectmanager .

Wat ga je doen?
Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het inrichten en aansturen van diverse afdeling- overstijgende (uitgeef)projecten. Het gaat om de herziening en nieuwe edities van bestaande leermiddelen en de realisatie van nieuwe leermiddelen voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs, van conceptontwikkeling tot de oplevering van het eindproduct.

Je maakt per project onderdeel uit van een projectteam, bestaande uit afgevaardigden vanuit verschillende disciplines. Als projectmanager ben je een spin in het web die verantwoordelijk is voor de planning en de calculatie en uiteindelijk het tijdig leveren van de producten conform afgesproken product-specificaties. Je werkt hierbij nauw samen met collega's vanuit diverse disciplines en maakt gebruik van verschillende systemen en communicatiemiddelen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt hbo (+) werk- en denkniveau;
 • Je bent proactief en daadkrachtig;
 • Je bent een teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring als projectmanager;
 • Je hebt kennis van projectmanagement methodieken (zoals bijvoorbeeld prince 2 / IPMA);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring of affiniteit met onderwijs/media/online producten;
 • Je denkt in processen en je wilt deze verbeteren en je bent accuraat.

Verder heb je een flexibele, positieve instelling en voel je je thuis in een dynamische omgeving.

Wij bieden
Een veelzijdige Projectmanagement functie (32-40 uur) in een dynamisch team. Je krijgt een plek in de projectmanagementorganisatie (PMO) binnen Operations, waar je jouw kwaliteiten kunt inzetten en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je werkt vanuit het kantoor in Groningen en daarnaast is het ook mogelijk om thuis te werken.

Noordhoff is een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van mensen, inclusiviteit en het bieden van een stimulerende werkomgeving voor onze medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

 • Conform CAO voor Uitgeverijbedrijf, aangevuld met eigen arbeidsvoorwaardenregelingen;
 • Salaris conform functiematrix 16 (tussen € 4.000,- en .€€ 5.400,- bruto per maand op basis van 40 uur);
 • Persoonlijk keuzebudget (4%);
 • Vakantiegeld (8%);
 • Winstdelingsuitkering (afhankelijk van bedrijfsresultaat);
 • Pensioenregeling;
 • Collectieve zorgverzekering (korting);
 • Reiskosten van toepassing boven 10 km woon-werk afstand;
 • Smartphone en laptop;
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen via GoodHabitz.

Wij hebben de werving en selectie voor deze procedure aan Hunter Select uitbesteed.

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw sollicitatie per mail te sturen naar , of Sylvana Iwema . Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact op nemen met en Sylvana Iwema, via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]4000 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijnoordhoff.nl/vacature/projectmanager-educatieve-leeroplossingen-1074077/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.