Psychomotorisch therapeut Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Psychomotorisch therapeut Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als psychomotorisch therapeut speel je een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van de patiënten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van individuele therapieën, waarbij je je richt op het aanpakken van diverse hulpvragen zoals spanningsregulatie, impulsbeheersing, weerbaarheid en emotieregulatie. Bovendien bied je ondersteuning bij het verwerken van traumatische ervaringen uit het verleden. In je rol als therapeut ben je niet alleen bezig met de directe behandeling van patiënten, maar fungeer je ook als een echte ambassadeur van je vakgebied. Je hebt de taak om aan je collega's uit te leggen wat de toegevoegde waarde is van psychomotorische therapie voor de patiënten.

Je dagelijkse taken omvatten het opstellen van individuele therapeutische behandelplannen op basis van het algemene behandelplan. Vervolgens voer je de behandeling uit en geef je advies en informatie aan betrokkenen, behandelaars en/of het multidisciplinaire team over het vakgebied en de voortgang van de behandeling. Tijdens de therapie sessies observeer je cliënten nauwlettend en evalueer je de behaalde resultaten. Indien nodig pas je het therapeutisch behandelplan aan om ervoor te zorgen dat het optimaal aansluit bij de behoeften van de patiënt. Naast je directe betrokkenheid bij de therapieën, neem je actief deel aan diverse overlegmomenten en/of aan een multidisciplinair team. Hier bespreek je de voortgang van de behandelingen en werk je samen met andere zorgprofessionals om de beste zorg te bieden aan de patiënten. Tot slot draag je ook bij aan administratieve taken rondom de behandeling, zoals het bijhouden van dossiers en rapportages.

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een salaris tussen de €4017,78 en €5316,67 o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Goede (secundaire)arbeidsvoorwaarden, een eindejaarsuitkering én een goede pensioensopbouw;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget gericht op vakinhoudelijke opleidingen en trainingen;
  • Afwisselende opdrachten en doelgroepen om jouw ervaring uit te breiden.

Functie eisen

  • Je bent een gedreven Psychomotorisch therapeut;
  • Je hebt de opleiding tot Psychomotorisch therapeut afgerond (HBO niveau);
  • Je bent geregistreerd bij het NVPMT.

Over het bedrijf

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Psychomotorisch therapeut die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychomotorisch Therapeut
Indicatie salaris (min – max]4018 – 5317
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108213604?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.