Relatiemanager De Voorzieningenwijzer 03-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Relatiemanager De Voorzieningenwijzer 03-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Logo van De VoorzieningenWijzer

Er is in Nederland veel geregeld voor mensen die wat minder geld te besteden hebben. Er zijn landelijke toeslagen en iedere gemeente heeft haar eigen minimabeleid. Inmiddels zijn er zoveel regelingen en toeslagen, dat het voor veel mensen lastig geworden is om uit te zoeken wat er in hun situatie mogelijk is. Ook het kiezen van een passende zorgverzekering of energiecontract is vaak ingewikkeld. Daardoor lopen juist de mensen die het het hardst nodig hebben geld mis en lopen ze onnodig financiële risico's.

Met onze aanpak 'De VoorzieningenWijzer' werken we samen met gemeenten, welzijnsorganisaties en vrijwilligers aan het bereiken en helpen van inwoners met een laag inkomen. Hoe? Door mensen met eenvoudige online checks te laten zien voor welke regelingen en toeslagen ze in aanmerking komen. En of ze wel een passende zorgverzekering of energiecontract hebben. Inwoners doen dit zelf of samen met lokale vrijwilligers of hulpverleners. Zo zorgen we dat mensen echt worden geholpen.

Dit doen we inmiddels in opdracht van tientallen gemeenten, woningcorporaties en andere organisaties en zijn er tienduizenden huishoudens geholpen.

Samen met ons het sociaal vangnet laten werken?

Om alle aangesloten gemeenten te helpen, zoeken wij op korte termijn een relatiemanager in de regio Noord-Nederland om ons team te versterken. Als relatiemanager onderhoud je het contact met gemeenten en lokale partners die werken met De VoorzieningenWijzer. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en bespreekt de voortgang bij onze partners. Daarnaast zie je kansen hoe we De VoorzieningenWijzer kunnen verbeteren en door ontwikkelen.

De functie

Als relatiemanager ben je zelfstandig verantwoordelijk om het contact met de aangesloten gemeenten en lokale partners in jouw werkgebied te onderhouden. Je bent, samen met de collega van onze backoffice, hun eerste aanspreekpunt. Periodiek zoek je gemeenten en haar partners op om de voortgang en ervaringen van hun werk met De VoorzieningenWijzer te bespreken. Met de door jou opgehaalde feedback gaan we samen aan de slag om De VoorzieningenWijzer nog verder te verbeteren en door te ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou

Je vindt het leuk om contacten met verschillende partijen (bijv. gemeenten, woningcorporaties, welzijnswerk) te onderhouden en doet dat op een open en verbindende manier. Je werkt graag samen en denkt actief mee over het doorlopend verbeteren en door ontwikkelen van De VoorzieningenWijzer. Daarnaast ben je:

• Omgevingsbewust: je hebt oog voor de verschillende belangen van partijen waarmee je te maken hebt en wat er in hun context speelt;
• Prettig en effectief in je communicatie met diverse in- en externe relaties;
• In het bezit van rijbewijs B.

Verder is affiniteit met het sociaal domein een pre, heb je minimaal hbo werk- en denkniveau en woon je in het noorden van het land.

Dit mag je van ons verwachten

• Een marktconform salaris
• Contracturen in overleg tussen 32 en 40 uur
• 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Opleidingsmogelijkheden in overleg

Enthousiast?

Stuur dan je reactie en cv naar . Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met via .


ISO 27001 certificering

Sinds 26 juli 2021 is Zorgweb officieel in het bezit van ISO 27001, dé internationale certificering voor informatiebeveiliging. Door het behalen van dit certificaat toont Zorgweb aan dat de processen binnen de organisatie rondom informatiebeveiliging correct zijn ingeregeld. Tevens bewijst het certificaat dat we onze klanten niet alleen producten en diensten bieden conform de ISO-richtlijnen, maar ook klantgegevens zorgvuldig behandelen volgens de regels van de privacywetgeving.
Het certificaat is drie jaar geldig waarna hercertificering plaatsvindt. De geldigheid van de ISO-certificering van Zorgweb wordt jaarlijks door een externe partij gecontroleerd. Daarnaast blijft Zorgweb eigen initiatieven ontplooien om de informatiebeveiliging continue te verbeteren.


De Voorzieningenwijzer is een handelsnaam van Zorgweb BV

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeleidsmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.devoorzieningenwijzer.nl/vacatures/vacature-relatiemanager-noord-nederland

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.