Werkgroepvrijwilligers De Zonnebloem 09-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Werkgroepvrijwilligers De Zonnebloem 09-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

  • Menu

Afdeling het hogeland

Werkgroepvrijwilligers gevraagd

Bij de Zonnebloem Het Hogeland werk je voor mensen met een lichamelijke beperking Als vrijwilliger kun je je bij ons op allerlei manieren inzetten, in een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past.

De afdeling Het Hogeland is een afdeling die bestaat uit de werkgroepen Winsum, Bedum en De Marne. Voor elk van de werkgroepen zijn wij op zoek naar werkgroepvrijwilligers.

Doen wat bij je past

Als werkgroepvrijwilliger kun je je op allerlei manieren inzetten: dagjes uit organiseren, mensen thuis opzoeken, aansluiten bij het bestuur of gewoon iemand begeleiden bij een dagje uit. Ruimte voor jouw eigen ideeën is er ook. Kortom: er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past!

Wat verwachten wij van een vrijwilliger?

Enthousiasme en betrokkenheid bij onze doelgroep, mensen met een lichamelijke beperking. In welke vorm je dat enthousiasme laat zien, bepaal je zelf. We stemmen jouw taken als vrijwilliger af op interesses en talenten. En uiteraard op de tijd die jij beschikbaar hebt.

Voordelen van ons vrijwilligerswerk?

Als werkgroepvrijwilliger ben je nauw betrokken bij een kwetsbare doelgroep. Dat vraagt om goede begeleiding. Om je hierin te ondersteunen bieden we (online) workshops aan. Daarnaast kom je op leuke nieuwe plekken en verruimt het je blik op de wereld om je heen. Bovenal is het een zinvolle vrijetijdsbesteding.

Bij mensen op bezoek

Als je bezoekwerk gaat doen, dan ga je bij mensen langs die door hun fysieke beperking of ziekte weinig buiten de deur komen. Het gaat vooral om een goed gesprek, aandacht voor elkaar. Je kunt ook een eindje gaan wandelen of samen iets leuks ondernemen. Na de eerste ontmoeting kijken we of het contact soepel verloopt en of je bij elkaar past. Vaak word je ook op basis van een gezamenlijke hobby of interesse aan elkaar gekoppeld.

Kortom, je kunt bij de Zonnebloem ervaring op doen met vrijwilligerswerk dat past bij jouw kwaliteiten en vaardigheden. In overleg is veel mogelijk. Nog steeds enthousiast en zin om ons te komen versterken en vrijwilliger te worden bij onze mooie vereniging?

Je kunt dan contact opnemen via het mailadres of via de knop "aanmelden als vrijwilliger" aan de rechterzijde van de webpagina.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieWinsum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnebloem.nl/het-hogeland/vacatures/2021/01/werkgroepvrijwilligers-gevraagd

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.