Social & E-Mail Marketeer Daar Online Media 18-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Social & E-Mail Marketeer Daar Online Media 18-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Social & e-mail marketeer .

Social & e-mail marketeer

Omdat ons social en e-mail team su-per-goed loopt en we (ons hele bedrijf!)) lekker aan het groeien zijn, zoeken we een nieuwe aanwinst voor ons team! Waar we naar op zoek zijn? Jou!

Jij kunt een aardig potje visuals maken, je hebt ervaring met het schrijven van catchy teksten en je bent lekker creatief. Heb je ook nog eens het analytische vermogen om de resultaten van jouw campagnes kritisch onder de loep te nemen, die te analyseren en daarvan te leren? We want you!

Groningen - Fulltime - 32 / 40 uur

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Waarom dit een fan-tas-tische functie is?

  • Je krijgt alle ruimte om jezelf (en daarmee onze producten) te ontwikkelen;
  • Een enthousiaste club collega's;
  • We doen samen allerlei toffe activiteiten, van teamuitjes tot wintersport met het héle bedrijf;
  • Onze klanten zijn stuk voor stuk interessant en hebben hun eigen, unieke uitdagingen;
  • Maak gebruik van onze eigen sportschool!

Samenwerken met ambitieuze specialisten

Ons team is jong, ambitieus, enthousiast en bestaat uit specialisten uit verschillende disciplines. Losse flodders geloven we niet in: we zetten in op een duurzame samenwerking met een gezamenlijke strategie. Jij verdiept je in de klant en de klanten van je klant. Dit vertaal je naar passende content. Dit vraagt de nodige creativiteit: we hebben klanten in allerlei verschillende branches, sub-branches en sub-sub-niches. Je krijgt de verantwoordelijkheid om jouw eigen klantenportfolio te onderhouden. Maakt je dag wel zo interessant, toch?

Ra-zend gezellige collega's (tenminste, dat vinden we zelf)

Weekend? Dat begint bij ons op vrijdagmiddag om 16.00 uur - met de vrijmibo! Als het even kan, doen we dat het liefst op ons grote dakterras met uitzicht op het water, aan de rand van de stad. Onze wisselende feestcommissie organiseert regelmatig een (thema)feest: van Halloween tot tokkie-fout. Dé knaller van het jaar? Onze wintersport - met het hele team!

Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

Je krijgt alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen én om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Een cursus geven of volgen over advertising via TikTok? Heb jij ervaring met tools waarmee we onze e-mail marketing flows verbeteren? You go for it: deze kennis delen we graag met ons team!

Wat zoeken we?

"Ons team is in korte tijd uitgegroeid tot het grootste team van ons bedrijf: daar zijn we enorm trots op! Omdat we ons naast toffe campagnes via social media ook focussen op e-mail en marketing automation én we op al deze gebieden groeien, zijn we op zoek naar iemand die ons bij deze onderdelen kan ondersteunen." Aldus collega Iris!

"Als specialist in ons team heb je veel contact met klanten én kun je jouw creativiteit kwijt in heel veel verschillende campagnes. Je hoeft écht geen absolute expert te zijn - we helpen je overal graag mee en willen je alles leren - maar ambitieus, leergierig en enthousiast, dat vragen we wel!

"

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden over de functie? Nice, we maken graag kennis met je! Stuur je cv en motivatie door, dan nemen wij vervolgens contact met je op. Na een kort telefonisch kennismakingsgesprek nodigen we je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en krijg jij een goed beeld van de sfeer bij ons op kantoor. Passen we goed bij elkaar? Dan volgt een tweede gesprek, waarbij we je vragen om een relevante case te maken. Matchen we écht lekker? Dan doen we je een goed aanbod en kun je snel starten!

Mail Katherine of neem telefonisch contact op via .

Stuur je CV en motivatiebrief naar !


daar-om.nl

Cases

Ontwikkeld door daar-so.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMarketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheReclame/PR/Communicatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.daar-om.nl/vacatures/social-e-mail-marketeer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.