Stage Built Environment Syplon 25-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Stage Built Environment Syplon 25-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Stage Built Environment

Ben jij op zoek naar afwisselende werkzaamheden, de verantwoordelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken? Onze stage biedt jou een ideaal platform als je werkzaam wilt zijn in de bouwbranche die volop in beweging is.

De uitdaging bij Syplon

Als stagiair(e) ga leren en werken op de afdeling Projecten. Jij krijgt de ruimte om zelfstandig projecten op te pakken, ondersteund door een ervaren projectleider die tevens jouw stagebegeleider is. Oftewel korte lijnen en optimale begeleiding. Samen met een projectleider beoordeel en maak je tekeningen. Dit doe je in de programma's Revit, AutoCad of SketchUp. Daarnaast ondersteun je de projectleider in zijn dagelijkse werkzaamheden. Zoals het bezoeken van projecten, aanwezig zijn bij projectoverleggen, het maken van verslaglegging en uitzoeken van gegevens ten behoeve van de lopende projecten. Tevens behoort het calculeren en in de markt zetten van deelprojecten tot jouw takenpakket.

Het ideaalprofiel

Jij volgt momenteel een relevante opleiding MBO- of HBO, zoals, Built Environment, Bouwkunde of Installatie Techniek. Jij hebt interesse in hoe gebouwen tot stand komen en je wilt je hierin verdiepen en bekwamen. Jij kunt snel schakelen, bent nauwkeurig, nieuwsgierig, durft verantwoordelijkheid te nemen en proactief te handelen. Het belangrijkste vinden wij dat jij van jouw stage een succes wilt maken. Wij helpen jou hierbij graag.

Wat biedt Syplon?

Syplon biedt een zeer uitdagende stage-omgeving met interessante projecten en opdrachtgevers. Onder begeleiding van ervaren en gemotiveerde projectleiders kun jij ervaring opdoen in ons werkveld. Jij krijgt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen tijdens jouw stage en zelfstandig projecten op te pakken. Wij zijn een hecht team mensen met diverse interesses en opvattingen. Wij lunchen altijd gezamenlijk, vieren ieder feestelijk moment en hebben een gezellige personeelsvereniging. Uiteraard biedt Syplon een stagevergoeding en wellicht word jij na het afronden van de stage onze nieuwe collega?!

Interesse in een carrière bij Syplon?

Wil jij werkzaam zijn in een branche waarin het werk voor het oprapen ligt en relevante werkervaring opdoen? Neem dan contact met ons op.

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op

Syplon: uw partner in huisvesting


Syplon b.v.
Kaskinenweg 2,
9723 JL Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.syplon.nl/vacature/stage-built-environment/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.