Stage Creative Marketeer 050media 01-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Stage Creative Marketeer 050media 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Word jij onze nieuwste

Stage Creative Marketeer

32-40 uur

Ben jij vanaf september 2024 op zoek naar een uitdagende marketing stage waarin je alles gaat leren over e-mailmarketing en social media? En denk jij dat je met jouw kritische en creatieve blik kan bijdragen aan onze afdeling? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat ga je doen

  • Tijdens deze stage zal jij ons team ondersteunen op het gebied van e-mailmarketing en het beheren van social media kanalen.
  • Je gaat je ontwikkelen in e-mailmarketing door teksten te schrijven en layouts te creëren. Je leert hierin hoe je de behoefte van onze klanten kunt waarborgen.
  • Je houdt je bezig met het maken van creatieve posts voor social media. Je denkt hierin mee hoe we onderscheidend kunnen zijn en hoe we onze doelgroepen op de beste manier kunnen aanspreken.
  • Je blijft op de hoogte van de trends en ontwikkeling en denkt mee over nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Met jouw frisse blik zorg jij ervoor dat wij altijd een stapje voor zijn en kom je met innovatieve ideeën.
  • Samen met de andere stagiairs, ga je je bezighouden met het op de kaart zetten van onze eigen employer branding, waardoor je bijdraagt aan het verder uitbouwen van onze reputatie.
  • Je krijgt de mogelijkheid om te leren en te proeven van andere afdelingen binnen SEO, zoals content creatie en optimalisatie, linkbuilding en consultancy.

Kortom, tijdens deze stage ga je alle aspecten van e-mailmarketing, socials en nog veel meer leren op marketing gebied!

Wij bieden

Je krijgt iedere maand 300 euro bruto stagevergoeding bij een 40-urige stageweek; Een veelzijdige stage waarin geen dag hetzelfde is en een omgeving waarbij je input gewaardeerd wordt; Continu leren en ontwikkelen door de verantwoordelijkheid die je bij ons krijgt; Genoeg ruimte voor 1 op 1 begeleiding en feedback; Flexibele werktijden (start 08.00-09.30). Het is aan jou om te beslissen hoe laat je je dag wil beginnen; Een gezellige kantine met pooltafel, pingpongtafel en dartbord; Iedere dag genieten van een gratis lunch. Ook ligt er vers fruit, koffie, thee en cup a soup voor je klaar; Samen sporten met je collega's in onze eigen gym, waarbij er op iedere maandag om 17.15 uur een gratis personal training les gegeven wordt;

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMarketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheICT
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.050media.nl/stage-creative-marketeer-page/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.