Stage: Productontwikkeling Fotofabriek.nl 30-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Stage: Productontwikkeling Fotofabriek.nl 30-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij Fotofabriek

Stage: Productontwikkeling en -beheer

Groningen , Nederland

 1. Stage: Productontwikkeling en -beheer

Fotofabriek is volop in ontwikkeling. Enthousiaste studenten die nieuwsgierig en gedreven zijn, passen helemaal in ons plaatje. Onze huidige stagiaires vinden het leuk om buiten de kaders te denken en met hun proactieve houding stijgen zij boven de verwachtingen uit. Pas jij bij ons bedrijf en heb jij in je stage bewezen dat we niet meer zonder jou kunnen, dan ligt er mogelijk een baan voor jou na je stage.

Bij de Fotofabriek leveren wij drukwerk in alle soorten en maten. Regelmatig bedenken we dan ook nieuwe producten en designs die uitgebracht worden via onze webshops. Bij de afdeling productbeheer van onze marketingafdeling worden dagelijks nieuwe strategieën bedacht om onze producten op een creatieve en lucratieve manier onder de aandacht te brengen. Van onze stagiaires vragen we onder andere technische skills, omdat hierbij veel wordt gewerkt met ons backoffice-systeem en andere software waarbij dingen als afmetingen en impositie moeten worden bewerkt per product. Maar ook kan er veel creatieve input van je verwacht worden. Denk bijvoorbeeld aan cliparts en thema's die toegevoegd kunnen worden aan onze online editor, waar de klant haar product in kan bewerken. Hierbij is het dus zaak om trends in de gaten te houden en te onderzoeken wat klanten willen en waar ze naar zoeken.

Wat kun je verwachten in deze functie?

De werkzaamheden waar jij je voornamelijk mee bezig zal houden zijn het toevoegen van producten aan ons assortiment. Hierbij zul je samenwerken met onze andere afdelingen waaronder de productie, IT, vormgeving en marketing. Je gaat research doen naar hoe het product bedrukt kan worden, welk formaat het heeft, om deze vervolgens in de productie te testen. Vervolgens kijk je er met een kritische blik naar en beoordeel je of het product aan onze kwaliteitseisen voldoet. Wanneer het product is goedgekeurd, zet je alles klaar in onze backoffice en editor, ontwerp je thema's voor het product en betrek je andere afdelingen hierin om gezamenlijk tot een livegang van het product te komen.


Persoonlijke ontwikkeling

Autonomie

Administratief werk

Technische expertise

Verantwoordelijkheden

 • Je zult intern veel communiceren met andere afdelingen, zoals IT;
 • Je werkt efficiënt en weet wat de klant wil!
 • Out of the box denken;
 • Je neemt verantwoordelijkheden in projecten waarin je betrokken bent;

Wat we zoeken


 • Je volgt op dit moment een HBO- of MBO-opleiding in de richting van Communicatie en Multimedia Design (CMD), Industrieel Ontwerpen of iets vergelijkbaars;
 • Je bent creatief en durft initiatief te nemen;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent enigzins technisch onderlegd en hebt in de basis verstand van verschillende software;

Fotofabriek als bedrijf

Fotofabriek heeft zijn enorme groei in de laatste jaren te danken gehad aan de unieke combinatie van productie in eigen huis, innovatie en creativiteit. Ongeveer de helft van onze collega's richt zich dagelijks op het maken van hoogwaardige producten. De manier waarop dit wordt gedaan, wordt vrijwel dagelijks verbeterd. De andere helft van de collega's? Die bouwt nieuwe features in onze editing-software, ontwerpt nieuwe producten, of helpt onze klanten met maatwerkprojecten. Wij zijn naast een productiebedrijf ook innovator in de grafische branche, en pionier op foto-editing en vormgevingssoftware.


Arbeidsvoorwaarden


Passende stagevergoeding;
Wij creëren een stage en eventuele opdrachten voor jou op maat;
Gezellige werksfeer.

Eten en drinken


Gratis fruit op werk;
Gratis koffie en thee;
Patatdag op vrijdag;
Catering: afwisselende lunch;
Biertje op de vrijdagmiddagborrel


Doorgroeimogelijkheden


Groeien kan altijd!
Vrijheid, want nieuwe ideeën zijn altijd welkom;
Trainingen en cursussen;
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Activiteiten


Extra beweging door veelvuldig gebruik van onze tafelvoetbal/-tennistafel;
Een borreltje tijdens de vrijdagmiddagborrel in onze Gameroom.
Fotofabriek BBQ;
Nieuwjaarsborrel;
Beachvolleybal toernooi;
Padeltoernooi;
Spelletjesavond;
En nog veel meer.

Sollicitatieprocedure


Wij hechten erg veel waarde aan een goede motivatiebrief. Sollicitaties zonder motivatie nemen wij zelden in behandeling.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProduct Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheDetailhandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijfotofabriek.nl/jobs/stage-productontwikkeling-en-beheer-102

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.