Stageplaatsen 050media 01-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Stageplaatsen 050media 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Op zoek naar een uitdagende

Stageplaats

32-40 uur

Op zoek naar een uitdagende stage waarin je niet alleen ingezet wordt voor koffie halen & kantoorklusjes? Op bijna al onze afdelingen hebben wij elke stageperiode plaatsen beschikbaar. Tevens zijn wij een erkend ECABO stagebedrijf. Wil je jezelf ontwikkelen binnen ons online marketing bureau, lees dan snel verder!

Zit er wat voor je tussen?

Wat ga je doen

Ben jij op zoek naar een stage waar je echt uitgedaagd wordt? Dan zit je bij ons goed! Je ontwikkelt tijdens een stage bij 050media je skills in jouw vakgebied. Je wordt opgenomen in het team zoals alle andere collega's. Met de kennis en expertise die wij al in huis hebben begeleiden we je graag door je stageperiode. Uiteraard krijg je ook de tijd om te werken aan eventuele schoolopdrachten. Zie jij het zitten om jezelf te ontwikkelen en je kennis en kunde naar een volgend niveau te tillen? Stuur dan je motivatie via het formulier op deze pagina.

Wij bieden

Een team van jonge en gedreven professionals Een fijne, ambitieuze en inspirerende werkomgeving Een prettige en informele werksfeer Aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorziening Ruimte voor eigen initiatief Een stagevergoeding

Jij hebt

Een enthousiaste houding met affiniteit voor online marketing Een commerciële instelling Een zelfstandige werkhouding Basiskennis van online marketing

"Bij 050media heb ik de vrijheid om mijn creatieve ideeën te uiten en te werken met diverse klanten. Er is ruimte voor eigen inbreng, waardoor je niet alleen klanten laat groeien, maar ook zelf meegroeit.

"

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnline Marketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheICT
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.050media.nl/vacature-stageplaatsen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.