Stagiair(e) Rwin Showtechniek 04-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Stagiair(e) Rwin Showtechniek 04-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

logo van Rwin Showtechniek

  • .

| Personeel

  • Wij verzorgen uw evenement van A tot Z
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Flexibele partner
  • Vertrouwd familiebedrijf

0-uren contract

Op basis van een 0-uren contract nemen wij u na de sollicitatie en wederzijdse goedkeuring aan. De klus wordt per keer besproken en op uren ingeschat, het kan ook zijn dat er sprake is van een projectprijs.Je doet op- en afbouw werkzaamheden maar ook bediening van licht, geluid en beeld tijdens presentaties en bedrijfsfeesten. Een goed voorkomen, nette kleding en beleefdheid is een pré. Wij dragen bedrijfskleding en houden ons aan de regels van het bedrijf waar wij werken.

Je hebt voldoende basiskennis van showtechniek en past onze werkmethodes toe en bent altijd bereid een extra handje uit te steken als onze opdrachtgever daarom vraagt. Zelfstandig werken is een goede eigenschap. Wij overleggen met u de werkzaamheden voor aanvang van een project.

Wij vragen van u een volledig c.v. en een geldig ID-bewijs. Een 0-uren contract kan overgaan in flexwerk met uren garantie. Meer informatie of solliciteren? Ben jij geschikt voor deze werkplek?

ZZP'ers

Wij huren regelmatig ZZPers in voor op- en afbouw werkzaamheden maar ook bediening van licht, geluid en beeld tijdens presentaties en bedrijfsfeesten. Een goed voorkomen, nette kleding en beleefdheid is een pré. Wij dragen bedrijfskleding en houden ons aan de regels van het bedrijf waarvoor of waar wij werken.

Je hebt voldoende basiskennis van showtechniek en past onze werkmethodes toe en bent altijd bereid een extra handje uit te steken als onze opdrachtgever daarom vraagt. Zelfstandig werken is een goede eigenschap.Wij overleggen met u de werkzaamheden voor aanvang van een project.

Meer informatie of solliciteren?BenBen jij geschikt als ZZP'er in de Showtechniek?

Technische en theater opleidingen

De duur van de stage is tenminste 3 maanden of langer. De stagiair(e) loopt mee in het hele bedrijf. Werkt in de verhuur en verkoop, technische dienst, magazijnen en werkplaats, bediend apparatuur als er voldoende kennis is. Installeert en onderhoud apparatuur. Zorgt voor update van de apparatuur en het keurmerken hiervan.Bedenkt en ontwikkelt samen met onze mensen systemen van allerlei aard. Werkt verder mee aan allerlei werkzaamheden waaronder ook schoonmaken.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te werken aan een eigen opdracht. Je overlegt steeds met je stagebegeleider en verstrekt wekelijks het werkoverzicht.Je hebt onregelmatige werktijden.

Profiel stagiair(e)

Je bent student en volgt de theateropleiding. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je stressbestendig, heb je een hands-on-mentaliteit en werk je nauwkeurig.Je bent leergierig.

Ben jij geschikt voor deze stageplek, wil je meer informatie of solliciteren?

Rwinshowtechniek is aangesloten bij het GOC en bied u een praktijk gerichte leerplek.

Events en toerisme, administratief en lecture management

De duur van de stage is tenminste 3 maanden of langer. De stagiair(e) loopt mee in het hele bedrijf.Werkt op een eigen werkplek en doet redactionele werkzaamheden o.a. website, mailingen en pers berichten, ontwerpt folders en flyers. Assisteert bij diverse marketing werkzaamheden, Organiseert klanten bijeenkomsten. Actualiseert onze agenda, verzorgt foto's en teksten Zorgt voor bezoekers en klanten in onze winkel. Neemt de telefoon op en onderhoud gesprekken, verzorgt malingen en standbouw qua opzet en uitvoering.

Kan toekomstige opdrachtgevers bezoeken en informeren.Meet en informeert naar tevredenheid bij onze opdrachtgevers. Werkt verder mee aan allerlei werkzaamheden waaronder ook schoonmaken. Daarnaast krijg je in overleg de mogelijkheid om te werken aan een eigen opdracht. Je overlegt steeds met je stagebegeleider en verstrekt wekelijks het werkoverzicht.

Profiel stagiair(e)

Je bent student communicatie, marketing, facility management of bedrijfskunde. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je stressbestendig, heb je een hands-on-mentaliteit, werk je nauwkeurig en beschik je over goede redactionele vaardigheden. Je bent op de hoogte van diverse social media en je weet hoe je deze effectief kunt inzetten. Je bent leergierig.

Meer informatie of solliciteren? Ben jij geschikt voor deze stageplek?

Rwinshowtechniek is aangesloten bij het GOC en bied een praktijk gerichte leerplek.

Overige

Contact

Rwin Showtechniek
Hammerfestweg 7
9723 JH Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.rwinshowtechniek.nl/wie-zijn-wij/personeel

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.