Stagiaires Kids First COP groep 15-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Stagiaires Kids First COP groep 15-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Stagiaires

In onze warme en stimulerende omgeving krijg je als (BBL-)stagiair de kans om een positieve invloed uit te oefenen op het leven van kinderen. Wij omarmen zelfstandigheid en werken met zelfsturende teams, wat jou de mogelijkheid biedt om je professionele vaardigheden te ontwikkelen in samenwerking met gepassioneerde collega's. Zodat je helemaal klaar bent voor jouw werk in de kinderopvang.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

Bij Kids First investeren we niet alleen in de kinderen, maar ook in jouw persoonlijke en professionele groei. Jij staat nu aan het begin van je carrière als pedagogisch medewerker, wij streven ernaar een omgeving te creëren waarin je op jouw tempo kunt leren. Bovendien bieden we uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, en na een succesvolle stage of BBL-traject streven we ernaar om jou een volledige positie aan te bieden.

Nog niet helemaal overtuigd? Dan willen jouw toekomstige collega's iets tegen je zeggen:

Wat wij bieden:

Bij Kids First zetten we ons samen in voor de ontwikkeling van onze kinderen, en tegelijkertijd krijg je de kans om zelf te blijven groeien. Ontdek de stageplek waarbij passie, zelfstandigheid en continue ontwikkeling samenkomen zodat jij betekenisvol kan werken in de kinderopvang. Daarnaast bieden we:

  • Goede begeleiding en ontwikkeling
  • Samen sterk; medewerkers, kinderen en ouders zijn samenwerkingspartners
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • We streven ernaar om jou een volledige positie aan te bieden na jouw stage

Stagiair(e) afdeling Communicatie

De

In overleg

Groningen

Open solliciteren

Als je enthousiast bent over Kids First en gelooft dat jouw vaardigheden en passies een waardevolle aanvulling kunnen zijn op

Flexibel

Kids First Academy

Ontdek alles op ons speciale platform, de Kids First Academy! Hier vind je essentiële informatie, zoals richtlijnen en protocollen voor je werk. Ontdek ook diverse modules en leerpaden om je op jouw eigen manier verder te ontwikkelen.

Doe de diploma check!

Ben je benieuwd of jouw diploma voldoet aan de vereisten voor de functie van pedagogisch medewerker, of dat je mogelijk met een aanvullend certificaat bij ons kunt beginnen? Voer simpelweg de naam van je diploma in en ontdek het direct.

Het verhaal van

Ik ben , 44 jaar oud, en werk sinds mei 2022 bij Kids First. In diezelfde maand ben ik gestart met de BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, aangeboden door Kids First, waarbij je verzekerd bent van een werk- en stageplek.

Na jaren in de detailhandel te hebben gewerkt, zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Op advies bezocht ik de informatieavond van Kids First in samenwerking met FIRDA (voorheen ROC Friese Poort).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijkidsfirst.nl/functies/stage/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.