Medewerker Slaapdienst Verslavingszorg Noord Nederland 15-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Medewerker Slaapdienst Verslavingszorg Noord Nederland 15-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 


24/7 bereikbaar

 1. Medewerker slaapdienst, Eelderwolde

Locatie Gezinskliniek De Borch in Eelderwolde (nabij Groningen)

Uren 7 nachten per 4 weken

Begindatum Per in overleg

Wil jij zorg en veiligheid in de nachtelijke uren aan de cliënten in onze Gezinskliniek De Borch in Eelderwolde bieden? Dan is dit jouw baan!

Wat kunnen je werkzaamheden in de nacht zijn?
Als medewerker slaapdienst ben je tijdens de nacht (slapend) aanwezig. Je biedt 1e opvang en begeleiding aan cliënten wanneer dat noodzakelijk is. Je draagt zorg voor de basale veiligheid binnen de kliniek. Je combineert zorgzaamheid met professionaliteit. Je hebt een signalerende functie en indien nodig schakel je de dienstdoende arts in. Zo nodig voer je taken uit ten behoeve van bedrijfshulpverlening. Bij de overdracht 's ochtends informeer je collega's over relevante gebeurtenissen in de nacht.

De slaapdienst is aanwezig tussen 22.45 uur en 07.45 uur . Er wordt gewerkt volgens een 6-maands rooster, met daarnaast incidenteel onderlinge vervanging bij ziekte en vakantie.

De vacature is voor 7 nachten per 4 weken.

Waar ga je werken?
De Borch is een gezinskliniek voor klinische behandeling van ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar. Ook zwangere vrouwen met verslavingsproblematiek zijn op indicatie welkom, eventueel met hun partner. De gezinnen hebben in het algemeen te maken met een veelheid aan problemen die met elkaar samenhangen en elkaar versterken. Het gaat dan om verslaving, psychische- en psychiatrische problematiek, gezinsproblematiek, opvoedingsproblemen en maatschappelijke problemen. De klinische behandeling van de gezinnen duurt gemiddeld 6 - 9 maanden.

Klik hier en lees meer over De Borch en kijk naar de filmpjes.

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-4 agogische opleiding, bijvoorbeeld persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen / maatschappelijke zorg of je hebt het diploma SPW, SAW, IW of mbo-V met BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met verslavingszorg en met gezinnen en kinderen. Bij voorkeur heb je aantoonbare relevante werkervaring in de psychiatrie en of verslavingszorg.
 • Je hebt het diploma BHV of de bereidheid deze te halen.
 • Je bent in staat zelfstandig te werken. Je kunt omgaan met emoties en conflicten. Je kunt structuur bieden. Waar nodig kun je corrigerend optreden.
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en je bent in staat zelfstandig besluiten te nemen.

Daarnaast onderschrijf je het belang van een gezonde leefstijl en draagt dit zelf ook uit en je onderschrijft het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden wij je?

 • Veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast biedt VNN ook een ruim aanbod aan digitale leertrajecten op GGZ thema's en persoonlijke ontwikkeling via GGZ Ecademy en GoodHabitz.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een s alaris conform functiegroep 35 . Het salaris wat je ontvangt is 25% van de slaapuren plus de tijd dat je wordt opgeroepen tijdens je slaapdienst en de overdracht. Daarnaast ontvang je per nacht een vaste vergoeding van € 36,05.
 • Een dienstverband voor de duur van één jaar met de intentie om het dienstverband bij wederzijdse tevredenheid om te zetten in een vast dienstverband.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met , , telefoon .

Solliciteren?
Je kunt reageren t/m 17 juni a.s. via de knop 'solliciteer direct'.

Onderdeel van de aanstellingsprocedure is het inwinnen van referenties en dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag kunt overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over VNN
Verslavingszorg Noord Nederland zet zich in voor mensen die problemen ondervinden als gevolg van middelengebruik op het gebied van alcohol, drugs, tabak, gokken gamen. VNN wil hen een perspectief bieden op een ander leven. Dit betekent dat VNN mensen met een verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Een leven zonder of met minder verslavingsproblemen. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen. Dat doet VNN door het aanbieden van veel verschillende vormen van zorg en behandeling: Preventie · Poliklinische behandeling · Jeugdverslavingszorg · Klinische behandeling · Outreachende verslavingszorg · Forensische zorg · Verslavingsreclassering en Wonen.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de expert op het gebied van verslavingszorg werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe. Er werken ruim 1000 medewerkers op 40 verschillende locaties, die verslavingszorg bieden aan ruim negenduizend cliënten.

Binnen VNN staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker. VNN kenmerkt zich als een organisatie met een informele sfeer. Medewerkers krijgen volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Bij alles wat we doen is oplossingsgericht werken en persoonlijk leiderschap het uitgangspunt. Kijk voor meer informatie op onze website .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSlaapwacht
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieEelderwolde, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/medewerker-slaapdienst-eelderwolde-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.