Teamleider Financiën en Control - Teamleider Financiën en Control Veiligheidsregio Groningen 26-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Teamleider Financiën en Control – Teamleider Financiën en Control Veiligheidsregio Groningen 26-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Teamleider Financien & Control

Je hebt inmiddels een aantal jaren ervaring als leidinggevende en je bent op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan. Wellicht is dit jouw nieuwe uitdaging!

36 uren per week | Maximaal € 6.455 bruto per maand | Flexibel werken | Individueel keuzebudget
| Maatschappelijk relevante organisatie |

Wat ga je doen?

Als Teamleider Financiën & Control stuur je vijf deelteams aan: Juridische Zaken, Inkoop, Financieel Beleid, Financiële Administratie en Administratieve Organisatie & Interne Controle (AO/IC). Je bent sparringpartner voor zowel jouw team als het managementteam. Dit kan zijn op inhoud, proces maar ook op toonzetting. Je ziet hier een mooie uitdaging in. Je informeert het team over relevante zaken vanuit het managementteam en andere onderdelen van de organisatie. Daarnaast adviseer je gevraagd en ongevraagd het managementteam over strategische vraagstukken. Samen met de directie draag je met jouw expertise en ideeën bij aan het verbeteren van de prestaties van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Onze organisatie is een netwerkorganisatie en heeft ook te maken met landelijke richtlijnen. Dit maakt dat verschillende ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Je kan deze organisatieontwikkelingen gemakkelijk vertalen naar doelstellingen voor je team. De afgelopen jaren zijn planning & control, financiën en rechtmatigheid geprofessionaliseerd. Aan jou de uitdaging om met ons verder te bouwen.

Over het team Financiën & Control

Financiën & Control is een multidisciplinair team en bestaat uit 16 personen. Doordat het team uit verschillende deelteams bestaat, ervaar je diverse ontwikkelingen op verschillende vakgebieden met ieder een eigen karakter. Dit maakt de functie uitdagend!

Persoonlijke - en teamontwikkeling vind je belangrijk. Hiervoor bied en creëer je ruimte. Als teamleider sta je voor kwaliteit, resultaat en duurzame samenwerking. Dit draag je uit binnen het team.

De ideale achtergrond

· Je hebt WO werk- en denkniveau;

· Je hebt een afgeronde relevante opleiding op het gebied van bedrijfseconomie of soortgelijk;

· Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;

· Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;

· Je beschikt over inspirerend leiderschap dat medewerkers in hun kracht zet.

Wat bieden wij?
Een prima salaris tot maximaal € 6.544 bruto per maand (schaal 12) en daarnaast bouw je iedere maand Individueel Keuzebudget (IKB) op. Het IKB geeft jou de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen. Je kunt jouw IKB-saldo bijvoorbeeld inzetten om, naast je reguliere verlof, extra verlof op te nemen of een fiets aan te schaffen via het fietsplan.

We vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. We faciliteren je daar dan ook in. Zo is thuiswerken mogelijk en krijg je een vergoeding als je een dag thuiswerkt. Ook is er een persoonlijk budget beschikbaar om middelen aan te schaffen voor je thuiswerkplek. Hiermee kun je je thuiswerkplek zo inrichten dat hij voldoet aan de Arbo-regels. Daarnaast bieden we flexibele werktijden en kun je werken op meerdere dagdienstlocaties in de provincie. Verder ontvang je reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Tot slot worden medewerkers van de VRG automatisch bij het ABP aangemeld en bouwen daar pensioen op.

Op de locatie aan de Sontweg hebben we een sportgelegenheid waar je gebruik van kunt maken. Onze sportinstructeur Robin kan je helpen met het opstellen van een persoonlijk trainingsschema. Daarnaast geeft Robin iedere maandag circuittraining en kun je op donderdag samen met je collega's een potje volleybal spelen.

Wie zijn wij?
Veiligheidsregio Groningen is er voor alle mensen in de provincie Groningen. Samen werken we aan veiligheid. Iedere dag, steeds beter. Dat doen we professioneel en daadkrachtig, betrouwbaar en verbonden. Aan de ene kant bieden we hulp als er een ramp gebeurt. En aan de andere kant zorgen we ervoor zorgen dat een ramp niet zo snel plaatsvindt of juist voorkomen wordt.

Want veiligheid is niet vanzelfsprekend. Ook in Groningen niet, met onze ligging aan zee, chemische industrie en aardbevingen. Dit verhoogt de kans op incidenten in onze regio en maakt de noodzaak tot effectieve risicobeheersing en incidentbestrijding steeds belangrijker. De brandweer is een cruciaal onderdeel van onze veiligheidsregio: de experts op het gebied van brandveiligheid en incidentbestrijding.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in dit profiel? Super! Reageer dan door op de knop "Solliciteren" te klikken. De vacature staat open totdat wij de geschikte kandidaat hebt gevonden. Je kan uitsluitend solliciteren via ons digitale sollicitatieportaal. Wanneer je bij ons solliciteert, gebruiken wij jouw e-mailadres om een account voor je aan te maken op ons sollicitatieportaal.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Financiën
Indicatie salaris (min – max]6455 – 6455
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacatures.veiligheidsregiogroningen.nl/vacaturebeschrijving/teamleider-financien-en-control

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.