HR Manager Leger des Heils Noordoost Leger des Heils 15-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. HR Manager Leger des Heils Noordoost Leger des Heils 15-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

HR Manager Leger des Heils Noordoost 32-36 uur per week

location_on Zwolle en Groningen


Wat ga je doen?

Over het Team:
Het HR team bestaat uit 17 vakkundige en gemotiveerde collega's die allen hun eigen expertise hebben. In subteams werken zij aan HR advies, HR support, Recruitment, Opleiding, Vrijwilligerscoördinatie, Reflectiepraktijk, Planning en de Flexpool. Het team werkt verspreid over de gehele regio Noordoost. Regio Noordoost bestaat uit 650 collega's
Wat ga je doen?
Als regio hebben we mooie plannen maar staan we de komende jaren ook voor de nodige uitdagingen. Zo groet de groep deelnemers met verzwarende of meervoudige indicaties en vindt de omslag plaats van Opvang naar Wonen. Dit kan impact hebben op onze collega's. Tegelijkertijd hebben we te maken met een arbeidsmarkt die onder spanning staat. Als HR-Manager heb jij een duidelijke visie én toon je leiderschap op het gebied van Strategische Personeelsplanning, Capaciteitsmanagement, Werven & ( Persoonlijke) Ontwikkeling en zorg je voor de doorontwikkeling op deze en andere thema's. Gezamenlijk met je team ga je de komende jaren verder invulling geven op onder andere deze thema's en uitdagingen.
Daarnaast maak je deel uit van een vakgroep met je collega HR managers uit de andere regio's en van onze landelijke organisatie. Ontwikkeling van nieuw HR beleid bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap, procesoptimalisatie en visie op HR zijn onder andere thema's van gesprek. In de onderlinge bijeenkomsten komt jouw ervaring goed van pas
Als MT-lid en leidinggevende van HR ben je toegankelijk en zichtbaar in de organisatie. Je spart graag inhoudelijk met zowel directie als collega's en neemt hen mee in organisatie brede, arbeidsmarkt- en personeelsontwikkelingen. Je geeft je medewerkers ruimte en vertrouwen in de uitvoering en brengt realisatiekracht en veranderplezier. Je bent sterk in het herkennen en waarderen van ieders talenten en haalt het beste in iedereen naar boven. Je bent open en transparant en combineert focus en resultaatgerichtheid met de menselijke maat.
Je rapporteert aan de Regiodirecteur en functioneel aan de landelijk Directeur HR.

Dit ben jij

De vier V's van ons leiderschap (veiligheid, vertrouwen, verbinding en verantwoordelijkheid) kun jij handen en voeten geven binnen het HR team. Een leiderschapsstijl die vastberaden en doelgericht is maar toch anderen op een enthousiaste manier motiveert, opleidt en betrekt, is belangrijk. Je bent een netwerker ( intern en extern) want je beseft dat je een goed netwerk van cruciaal belang is om resultaat te kunnen boeken.
Verder:

 • Ben je een sterk strateeg in je vakgebied;
 • Kun je kartrekker zijn in vernieuwing en ben je in staat om nieuw beleid te implementeren;
 • Pak je een constructieve rol in je contacten met management, landelijke collega's en directie;
 • Affiniteit met (en bij voorkeur ervaring binnen) de zorg of het sociale domein. Je bent op de hoogte van de thema's die nu leven binnen de zorg;
 • ruime relevante werkervaring en een hbo+ werk- en denkniveau. Je hebt dit, naast je ervaring aangetoond met de afronding van relevante studies;
 • Kun je bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren;
 • Ben je christen (katholiek, protestant of anders) en kun je aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je meer daarover weten, zie: www.legerdesheils.nl/identiteit .

Dit bieden wij

Je mag werken in een organisatie die ertoe doet in de samenleving. Jouw werk is daarmee van grote waarde. Wij bieden jou daarom:

 • Een contract van 32-36 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO Sociaal werk, schaal11.De inschaling is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd
 • Een contract voor een jaar met de intentie deze te verlengen of om te zetten naar een vast contract
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opname in het pensioenfonds (PFZW), een loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid) en keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%)
 • 170 Verlofuren per jaar bij een fulltime dienstverband (à 36 uur per week)
 • Reiskostenvergoeding, een NS Business Card en/of een thuiswerkvergoeding
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een professioneel team
 • Een passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie gericht op jouw werkgebied

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl

Interesse en contact

Contactpersoon en informatie:
Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Lenneke Koppenhol, directeur Zorg op .
Planning van de Procedure :

 • Einde reactietermijn: 9 juni 2024
 • De gesprekken vinden plaats op 13 juni 2024
 • Arbeidsvoorwaardengesprek en kennismaking met de OR in de week daaropvolgend.
 • Benoeming

Vragen?
Neem contact op met

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Manager
Indicatie salaris (min – max]4072 – 6322
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/hr-manager-leger-des-heils-noordoost-32-36-uur-per-week-v192781

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.