Technisch Projectleider Gemeente Groningen 22-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Technisch Projectleider Gemeente Groningen 22-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Logo Gemeente Groningen

 1. Technisch projectleider

Solliciteer hier

Sluitingsdatum: 01 september 2024

 • Tijdelijk, met uitzicht op vast
 • Ruimtelijk, Gebiedsontwikkeling & Economische zaken
 • 36 uur
 • € 3.558,- / € 5.247,-

Wil jij als technisch projectleider samen met ons meebouwen om Groningen beter bereikbaar, werkbaar en bewoonbaar te maken?

Hier werk je aan mee
Werk mee aan een toekomstbestendige leefomgeving voor Stad en ommeland. Ben je praktisch en oplossingsgericht. Zijn daarnaast kennisdeling, samenwerken en innovatie belangrijke waarden voor jou?

Hier ga jij je mee bezig houden
Je bereidt omvangrijke infrastructurele projecten voor (grijs, groen en kunstwerken). Je werkt vanuit verschillende projectteams en adviseert en ondersteunt de projectleiders. Je bent verantwoordelijk voor en coördineert de projectvoorbereiding binnen de projecten.

Je zorgt voor inhoudelijke aansturing van tekenaars en bestekschrijvers en organiseert de voorbereiding van technische onderdelen. Je stelt zelf contractstukken op waaronder geïntegreerde contracten en bent in de uitvoeringsfase een vraagbaak voor directievoerders. Daarnaast verricht je projectleiderstaken bij operationele projecten.

In het werk stem je af met collega's van Stadsontwikkeling en Stadsbeheer over uitwerking van ontwerpen op gebied van technische haalbaarheid en planning. Ook voer je overleg met externe partijen zoals Nutsbedrijven, aannemers en ingenieursbureaus.

Hier kom je te werken
Bij Stadsontwikkeling bundelen twee directies hun krachten. Ruimtelijk Beleid en Ontwerp werken samen met Ruimtelijke Ontwikkeling en Uitvoering. De afdeling Stadsingenieurs is onderdeel van de directie Ruimtelijke Ontwikkeling en Uitvoering. De afdeling organiseert de technische kennis en inzet voor het realiseren van projecten in de openbare ruimte. De afdeling bestaat uit ongeveer 90 collega's, wordt aangestuurd door één afdelingshoofd en drie teamleiders.

Hier staan wij voor
Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Hier herken jij je in

 • een afgeronde hbo-opleiding Civiele techniek of van Hall Larenstein Tuin- en landschapsinrichting;
 • kennis en ervaring van RAW-systematiek;
 • kennis en ervaring met geïntegreerde contracten;
 • je toont initiatief en bouwt effectief een netwerk op. Je zet dit netwerk slim in om doelen te bereiken;
 • je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, bent een teamspeler, oplossingsgericht, creatief en kan snel schakelen.

Hier kun je op rekenen

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring: een salaris van maximaal €5.247,- bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 10, HR21 normfunctie Medewerker Ontwerp en Voorbereiding , functietitel: Adviseur voorbereiding);
 • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% boven op je salaris waarbij je kunt kiezen voor een jaarlijkse of maandelijkse uitbetaling;
 • Een werkweek van 36 uur, met keuze om ADV op te bouwen en de mogelijkheid om eigen werktijden te kunnen indelen en deels thuis te werken;
 • We hebben een actieve jongerenvereniging voor ambtenaren tot en met 36 jaar en uiteraard een personeelsvereniging;
 • De mogelijkheid tot persoonlijke groei via ons digitale forum 'Groningen leert';
 • Een telefoon, iPad of een laptop.

Hier beginnen?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met
Koen van der Pol via (teamleider voorbereiding).

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]5247 – 5247
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijgroningen.nl/vacatures/technisch-projectleider-304917

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.