Telefonist/Receptionist Fokus 03-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Telefonist/Receptionist Fokus 03-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Telefonist/Receptionist

Kantoor Groningen

Telefonist/Receptionist (vakantie- en oproepbasis)

Functieomschrijving

Voor ons kantoor in Groningen zoeken wij ter versterking van ons team tijdens de vakantieperiode en voor vervanging bij ziekte of verlof een enthousiaste en klantgerichte

Telefonist/Receptionist | vakantie- en oproepbasis

Als telefonist/receptionist ben je een echte spin in het web. Je handelt op vriendelijke en behulpzame manier inkomende telefoongesprekken af en verwerkt de inkomende- en uitgaande post. Bezoekers worden hartelijk door jou ontvangen en je verwijst hen door naar de juiste collega en/of ruimte. Daarnaast ondersteun jij jouw collega's graag bij diverse werkzaamheden.

Over Fokus
Fokus maakt gewoon en in vrijheid leven mogelijk voor mensen met een fysieke beperking. Cliënten hebben zelf de regie over hun leven. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben. Onze ADL-assistenten assisteren bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) van de cliënt. Dit gebeurt 24 uur per dag en zeven dagen per week op bijna 100 locaties in Nederland.

Fokus vraagt

Op de eerste plaats een dosis enthousiasme. We willen graag dat je over een MBO werk- en denkniveau beschikt en de Nederlandse taal goed beheerst. Daarnaast heb je ervaring als telefonist/receptionist en kun je goed met de computer omgaan. Snel kunnen schakelen en prioriteiten stellen is voor jou geen probleem. Je ziet er representatief uit en een prettige telefoonstem vinden we natuurlijk ook fijn.

Fokus biedt

Het gaat om een zelfstandige en uitdagende functie in een unieke en informele organisatie.

  • Wij bieden je een tijdelijk contract van 7 maanden. In de weken 32 t/m 36 (5 augustus t/m 8 september) ben je beschikbaar en werk je 16 tot 24 uur per week. De weken ervoor en erna ben je flexibel op oproepbasis inzetbaar.
  • Inschaling conform cao Fokus schaal 5 (maximaal € 3.008,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenregeling, die is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Is je interesse gewekt? Je kunt jouw sollicitatiebrief en cv vóór 26 mei 2024 sturen naar .
De functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne medewerker voorrang.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelReceptioniste
Indicatie salaris (min – max]3008 – 3008
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfokus.nl/vacature/telefonist-receptionist-vakantie-en-oproepbasis/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.