Traineeship Security Officer / Consultant Enshore 29-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Traineeship Security Officer / Consultant Enshore 29-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Locatie: Groningen (hybride)

Uren: 32 - 40

Salaris: Vanaf €2.600

Fulltime

Parttime

Heb je een HBO of WO-opleiding afgerond, maar ben je nog niet uitgeleerd of wil je een carrièreswitch maken? Solliciteer en word opgeleid tot Security Officer / Consultant!

Wat ga je doen?

Als Trainee Security Consultant word je opgeleid om klanten te adviseren over hun informatiebeveiliging. Je ondersteunt om waardevolle bedrijfsinformatie te beschermen. Werkzaamheden die hierbij horen zijn bijvoorbeeld het adviseren over correct gebruik van autorisaties (gebruikersrechten in systemen), het uitvoeren van risico-analyses en het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid.

Traineeship

Het traineeship duurt ongeveer 6 maanden. De eerste maand word je opgeleid door een van onze senior consultants en leer jij de basis van information security. Je doet kennis op van informatiebeveiliging, risico-analyses, normenkaders, audits en nog veel meer. Deze kennis breng je al snel in de praktijk door in de maanden erop met klanten in gesprek te gaan. Eerst onder begeleiding maar daarna ook alleen. Hoe je dit aanpakt leer je in onze soft skills trainingen. Elke maand kruip je iets meer in de rol van security officer en adviseer je organisaties over hun informatiebeveiligingsbeleid.

Na ongeveer drie maanden ga je je voorbereiden op certificeringen zoals CIPP/E en ISO 27001 Lead Auditor. Vanaf dit moment begeleiden we je verder om een eigen klantenbestand op te bouwen en nog meer certificeringen te halen, zoals CISM en CISSP, om jezelf te ontwikkelen tot security expert!

Over ons

Nestor Security is onderdeel van de Enshore Group. Vanuit Nestor Security ondersteunen we klanten bij hun informatiebeveiliging. Wij adviseren over mogelijke risico's, de te nemen maatregelen en helpen bij het handhaven van het actuele beleid. Zo zorgen we ervoor dat organisaties zo veilig mogelijk opereren in een steeds complexere digitale wereld.

Bij Nestor Security geloven wij dat iedereen de ruimte moet krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom krijg je bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We werken in een klein team, waarmee we zelf bepalen welke koers we varen. Met gedeelde passie en drijfveren brengen we mensen met verschillende achtergronden bij elkaar. Dit zie je terug in onze open cultuur en informele werksfeer. Door samen te werken kunnen we onze kennis uit bijvoorbeeld de zorg, techniek en juridische wereld combineren en zijn we in staat onze klanten van gericht advies te voorzien.

Hier herken jij jezelf in

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Interesse in bedrijfsprocessen en IT/security;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal (zowel in woord als schrift);
 • Sociaal en een sterke drive;
 • Creatief en een groot analytisch vermogen;
 • Houdt van diversiteit en gaat gestructureerd te werk;
 • Wilt jezelf graag ontwikkelen op het gebied van security.

Dit zoek jij in een baan

 • Bruto salaris vanaf €2.600, op basis van 40 uur, afhankelijk van werkervaring en opleiding;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Een uitdagende baan met ruimte om je verder te ontwikkelen en opleidingen/cursussen te volgen, waaronder het behalen van de CISSP-certificering;
 • Vrijheid in de ruimste zin van het woord; om eigen ideeën in te brengen, te ontwikkelen en te realiseren;
 • Flexibele werktijden en werkplek, inclusief thuiswerkvergoeding;
 • De mooiste werklocatie van Groningen;
 • Veel gezelligheid (uitjes, sportevenementen en borrels).

Sollicitatieprocedure

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en gaan daarom het liefst zo snel mogelijk met je in gesprek om er achter te komen of het van beide kanten een fit is. Heb je interesse in de vacature?

Neem dan vandaag nog contact met ons op! Deel je CV of LinkedIn-profiel met ons. In het kennismakingsgesprek horen we graag jouw motivatie voor deze functie en Enshore. Je motivatie mag je ook aanvankelijk al meesturen.

Hi! Mijn naam isHans,Service Manager bij Enshore. Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature?

Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecurity Officer
Indicatie salaris (min – max]2600 – 2600
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://enshore.nl/jobs/traineeship-cyber-security/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.