Uitvoerder Installatietechniek Aditech 29-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Uitvoerder Installatietechniek Aditech 29-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen?

In deze baan als uitvoerder in de installatietechniek ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van gebouwgebonden werktuigbouwkundige, warmte- en koelinstallaties op locatie. Jij stuurt uitvoerende monteurs aan op basis van je kennis en ervaring.

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en de aansturing van technici op locatie van renovatie en nieuwbouw projecten in vooral de woningbouw en de utiliteit. Je hebt brede praktijkkennis van installatie voor sanitair, verwarmen, koelen, luchtbehandeling (WTW, LBK). Je zet deze kennis graag in om collega’s aan te sturen. Je bent in staat om op de bouw of projecten alles te regelen en de voortgang te bewaken. Je regelt dat installatiewerk volgens de tekeningen wordt gerealiseerd. Je geeft werkinstructies aan de monteurs en beheer je ter plekke de materialen.

Naast uitvoerend werk ben je ter plekke ook de schakel naar klanten, werkvoorbereiders, monteurs en projectleiders en stem je voortgang, meer- en minderwerk en modificaties helder af. En heel belangrijk is je scherpe oog voor veilig werken en een veilige werkplek.

Een afwisselende baan bij een erkend installatiebedrijf met een gezonde portefeuille werk voor komende tijd. In deze baan kun je eventueel doorleren en doorgroeien naar projectcoördinator of werkvoorbereider. Opleidingen en praktijkbegeleiding wordt dan geregeld.

Wat heb je nodig?

 • Ervaring als chef monteur of leidinggevend monteur binnen de installatietechniek
 • MBO 4 opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde
 • Praktijkkennis van installatieprojecten
 • Heldere communicatie
 • Goed kunnen schakelen en oplossen

Wat krijg je van ons?

 • Baan als Uitvoerder Installatietechniek
 • Contract met uitzicht op vaste aanstelling
 • Goed salaris tot €5.000,- bruto per maand
 • Compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 25 vrije dagen
 • Opleidingen en cursussen voor jouw ontwikkelingsmogelijkheden

Over Aditech

De beste banen regelen voor echte vakmensen binnen de techniek, zoals chef monteur / uitvoerder installatietechniek, dat is bij Aditech al 30 jaar ons specialisme. Aditech collega’s houden door het hele land nauw contact met de installatiebranche, vakmensen, installateurs, bouwprojecten en ze hebben een groot netwerk aan bedrijven in de techniek. Zo kunnen wij vakmensen en werkgevers aan elkaar koppelen. En daar regelen we alles voor.

Wil je meer weten over deze baan en de installateur, reageer dan direct. We bespreken dan graag jouw mogelijkheden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelUitvoerder Installatietechniek
Indicatie salaris (min – max]5000 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensk.raad@aditech.nl , 31882348000 https://www.aditech.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.